onsdag, december 07, 2011

Svarta halkan:

ONSDAGENS MÅLTID: köttfärssås och ris...
(Köttfärssåsen: en klick rapsolja, en klick milda, 1st gul lök, 500gr blandfärs, 3 pressade vitlöksklyftor, creme fraiche + ajvar + mycket liten klick av tomat puré och ketchup)

Resterna som synes idag;)


En skum Onsdag... en svart halka ligger på gränsen till att vara ren is och ibland är denna detta.

Vid P-platsen är det mest frusterande att det nyligen asfalterats och i samband med detta inte kunnat göra det hela bättre utan gjort en grov lutning ( helt otroligt konstigt alltså) som skall var mot en såkallad springbrunn i regn, tö och rusk.
Det har blivit ett minidike bakom bilen, sååå därför kan det vara mycket jobbigt att öppna luckan där bak. Hundrampen är räddningen dock som underlättar något.

Även för mig var det skitjobbigt att gå en liten sträcka på bara kanske 2-3 meter, sedan var det okej, men att det lutar sååå fruktansvärt nedåt in mot bilarna och en kant av tjära gör det hela ännu halare och jobbigare. Det är hemtjänstens bilar, nämligen.

Tyvärr är läget som sådant.

Här hemma kan jag inte gå just nu med hundarna, för tillfälligt, är jag lite smått beroende av bilen och pågrund av vissa orsaker är ordningen lite kaotiskt.

En lååång ursäkt för att det känns litegranna som en ren pissdag och sov lite dåligt, men det gjorde inget för maten var lättlagat. Vi kom ut i alla fall.

Nu skall jag ta mig en vila och göra ingenting och lämna allt.

... "slut i rutan"... Det sista inom citationstecken är för mig lite ironi för "tråååkTV:)"
... hmmm, men sanningen är att jag tänkt mig en vila... jag har gjort mitt,
tack å hej,
//HV

NattBloggen:
Nattakäket: fralla, Te och äppelkaksbit:


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM: *tiden flöt fort fram - hög underhållning speciellt de sista 45 min, grym scen med  Jason Statham sittande på en stol rullande* 

KILLER ELITE (2011) ACTION


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥