söndag, december 21, 2014

Rotblöta:
Någon gång måste detta hända... Jag blev totalt genomblöt. Det var ett fruktansvärt regnoväder under promenadens gång... Inte nog med detta på vissa ställen var det svarthalka, så jag fick vara extra försiktig.


Lucka 21 av 25 är nu avverkad på pinterest- war myths...

Jag har precis fixat ett julkort som jag skall skicka iväg imorgon och någon gör likadant just nu... i sista stund. Så kan det bli...
SÖNDAGENS: /fiskpinnar & mos/pressgurka & tomat & cosmopolitan/CitronVatten/HEJ SÅ LÄNGE,Lugna gatan... med puttrande smällare:
De senaste nätterna har jag sovit väldigt gott och dessutom sovit ut... Jag känner mig mycket bättre igen.


Det blev en skön promenad i vindstilla väder, men frosten hade lagt sig och småregnpölar hade börjat frysa till is... Lite svarthalka var det, så jag fick vara försiktigare på vissa ställen.
Osminkat med uppsatt hår och guldnaglar var det som gällde.Det är inte ofta någon piskar mattorna, men ännu ovanligare är detta vid denna årstiden, så idag hände detta. Jag trodde först det var någon som smällde fyrverkerier, men så var inte fallet för det är inte speciellt trevligt med sådant inne på bostadsområdet. Fast för flera år sedan var det någon som mitt på ljusan dag kastade ut från balkongen. Vi kom gående plus ett jättestort sällskap. De reagerade stort och familjen sprang in snabbt. Jag kände också inom mig, men hundarna var lugna faktiskt för sällskapet var närmre fyrverkeri-balkongen än vad vi var. Vi var en liten bit bort, men ändå...

LÖRDAGENS: /kebabrulle/Den danska dokumentären på 76 minuter var väldigt spännande, här får man följa en man som söker efter sin farfar och dess öde, även farfaderns son börjar intressera sig. Utöver var det dessutom en 60 minuters dokumentärer om danska krigsveteraner som berättar sin historia och både barnbarnet och fadern börjar få förståelse och svar på varför farfadern lämnade familj för krig.

Har nyss avverkat första delen utav den tyska mini TV-serien "krigets unga hjärtan", som tydligen gått på SVT.


GODER NATT,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥