fredag, juli 29, 2011

Hetta mot kinderna:


VÄDRET: ca +25, sol och värme

FREDAGENS MÅLTID: Tex Mex Buffé


... och en promenad på tu man hand...På vägen hem tog vi om Skallsjökyrka; nämligen är det flera gånger som vi tänkt att ta en tjuvtitt in på, men som aldrig blivit av... förräns idag.

Och några bilder på mig vid en avfart och sedan direkt hem... mätta och trötta är vi.Efter bloggen om en "liten stund" tänker jag ta mig en liten vila;)
//Harriet

NattBloggen:


TORSDAGENS MÅLTID: "morsans" stekta strömming & potatis med "farsans" sås + "morsans" salladKaffe och några krusbär... något som man annars inte brukar gilla, men idag passade detta, kanske är de extra fina i år.Att det var härligt sommarväder råder det väl inget tvivel om:


Vi gjorde lite inköp innan vi åkte hem på ett "livs"... och det första jag gjorde var denna äppelpaj och efter detta blev det en dusch, inte håret, för att pigga upp mig och Gert fixade sitt akvarie under tiden...
ÄppelPajen står och svalnar... under tiden bloggar jag. ÄppelPajen med vaniljglass ... skall vi ha till en film om en stund och resten skall frysas in för att ha på balkongen en kväll med kaffe/Te:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM:  *väldigt bra film*♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥