tisdag, november 25, 2014

+5... steg en grad istället för nedåt - vacker enkel julstämning:
TISDAGENS:  /kotlett + sås (frysta rester) + potatis med gröna ärtor/Cosmopolitan+tomater/CitronVatten/


Vacker julestämning ute... Promenaden var skön och vindstilla med fuktig dimma.

Nu kom mitt kaffe här...

HEJ SÅ LÄNGE,

Metal All Stars - Jet City Woman Live in São Paulo+4 grader & VINDSTILLA:
Jag vaknade strax innan 12-tiden. Jag har tagit in den torkade tvätten och fixt mat, som står och väntar. En lugn Tisdag.


SMAKLIG MÅLTID... nu skall jag duka och fixa till jyckarnas matskålar också, vilket inte The Goatlord gör just idag. Det sköter jag när de skall få någon liten bit från våran mat...HEJ SÅ LÄNGE,

KREATOR:hallucinative comas pt 18 of 18Kreator - Hallucinative Comas (1991) - VHS FULLKreator -Terror ZoneKreator - Phobia - Dying Alive DVD LiveSLASH - Doctor Alibi (feat Lemmy!) HD - Download 2010Kreator - 3 Songs - Live at Wacken Open Air 2014METALLICA + MUSTAINE - JUMP IN THE FIRE - 30 ANNIVERSARY [MULTICAM MIX] ...
Rok'n'band - Ostani še minuto = Stay another minuteAnsambel Unikat - Najin Božič = our christmas:GAL - Kaj vse bi dal = What I would not giveBig foot mama - Nor sigurno ne [BESEDILO]


SLOVENSKA GLASBA


Big Foot Mama - OklepBig Foot Mama - FenomenBig Foot Mama - TattooTinkara Kovač - Ko bo prišelLast Day Here - Standing in The DarkFör den som är ruskigt nyfiken, tyvärr, här tas inte ens upp hälften:


Desssutom vill jag påminna om att boxern som flög efter Titti, var en yttre händelse. Vi har pratats vid efteråt. Mannen hade två boxrar varav just denna var yngre och väldigt livlig och jag har hälsat på dessa efteråt.

Jag brukar träffa en med en annan hundras där vi gjort upp om tider. Därför det blev jobbigt för mig när jag hade dessa i kopplen. Det gjorde ont överallt...

Lite dittan som jag inte orkar gå in på detaljer... men de kan tolkas fel för den som inte vart med.

 SÖNDAGENS: /soppa (rester)/CitronVatten/

Jag gjorde en gammaldags ugnsäpplen igår och lite senare blir det nattakäk utav det som är över...MÅNDAGENS:   /ONLINEPIZZA.SE kom snabbt med denna lådan från "NYMÅNE"... verkade bra tycker jag. Ser fräscht ut för ögat, eller hur?
Jag var vid Stabbetorget... ICA NÄRA, där jag hämtade ut filt/plädarna och passade på att köpa några småsaker samtidigt såsom bl a kuvert.
Här är en balkong som startat sitt balkong-julstök. Våran balkong är klar. Fast jag tror nog att resten av julstöket kring resten av fönstren blir på städdagen.


.... men visst lyser denna balkong upp i vintermörkret.  Nu inväntar vi också en ytterligare balkong vid Smörslottsgatan som sällat sig i ståtlighet vad det gäller balkong-julstök. Det blir bild på denna med... Vi får se om det blir någon ytterligare ny balkong som hakar på julbaletten.Det blev en härlig promenad i vindstilla väder.
Filtarna från KLINGEL.SE för den som är riktigt nyfiken skall den veta att den fudgiefärgade filten har jag nu bytt ut mot fina filtar från KLINGEL.SE.

KLINGEL.SE är förövrigt ett dyrt ställe som helhet, men man kan hitta något för väldigt bra pris ibland. I detta fall hade jag svårt att hitta en bra kombination av både filt och pläd, därför blev det KLINGEL.SE.

Jag blev mer än nöjd. Den orangefärgade filten fanns i andra färger...men så valde jag den mönstrade att ha som skydd under kuddarna. Allt för att sova skönt. Jag börjar redan känna mig sömnig.
Nej,då... Natten har börjat och jag är på väg in mot hobbyrummet om en stund.

HEJ SÅ LÄNGE,
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥