onsdag, augusti 19, 2015

Nature doesn't take selfies... :Nature does not take selfies... --- "national geografic" ... hörs det från TV ibland... The goatlord inflikar då skrattande åt mig: ... men du gör det desto mera!!!


Den "nya mattan" som legat väldigt länge i klädkammar'n för att plockas fram... kom fram kanske lite tidigare än vad man tänkt sig... fast när jag tänker efter, så var detta nog inte det ändå.

Jag vet inte om den gamla mattan vart i bild förut, men denna "nya matta" är likadan, fast med snyggare mustigare färger och lite mörkblåa detaljer med blodröd färger som bas.

Trött eller dåsig? Torsdag blir en städdag...
ONSDAGENS: /matjesill/LOKA crush JORDGUBBE/
+28 med starkare vindar och en hel del folk lite varstanns som njöt på olika sätt. Avslappnat var iallafall den gemensamma nämnaren här idag mitt i veckan.


HEJ SÅ LÄNGE,Tänk på detta att jag bloggar, men ingen har patent på hushållets privatliv... :


Vilka som kliver in i vårat hjärta känner vi själva & de som är ytliga är ytliga...


Dessa användes på Titti som har varit helt bra i några dryga veckor. I första hand rakas pälsen av kring det angripna området, sedan helst med Alsolspriten som förövrigt är bakteridödande för både hundar & människor.


Nellie är nu på väg att tillfriskna och jycken är lite lätt vinglig om benen efter en sådan grejjj och håller på att sakta komma i form.
Zinkpastan är en tjocksalva som lätt vid ett svep eller vid varje rörelse åker bort, visserligen uttorkande samtidigt som denna är uppmjuknande, men potatismjölet gör det hela ännu mera uttorkande och att det blir en fast massa som sitter fast.
I första hand används alsolsprit.


Dessa är varken småhundar eller dagishundar  & ej heller har de någon arbetande husse/matte. Vilket man kan få en smått gliring av... "Du som har all tid i världen borde..." (men inte av alla).Här kom fake earcuffs från Fyndiq.se. Även mina solglasögon. Jag testade bara snabbt utseendet på dessa.

Näsringen till vänster gillade inte THE GOTLORD, något som hänger ned... hmmm* inte praktisk heller... kanske på örsnibben någon gång istället. Medhåll här faktiskt.

Annars tyckte THE GOATLORD att de övriga fejkade näsringarna var mycket snyggare.

Till sist föll valet på en antik variant för glasögonens skull. De vill gärna sitta på nästippen och då går inte att använda vilka näsringar som helst.

Jag testade några med strass. De fick man klämma åt lite extra för att sitta på, men dessa var helt okej. Jag har inte tappat eller blivit av med någon näsring.
Efter mycket användning kan den lilla stenen/stenarna lossa. Jag använder lim till dessa, men nu ville jag ha ett gäng av byten...Vi hade en mycket skön kväll ute på tomten med hundarna och slappt...
TISDAGENS: ... ... ...
Det stämmer att vi hade en fnitter-stund...
HEJ SÅ LÄNGE dags för hobbyrummet,
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥