måndag, juli 08, 2024

ny VECKA 28 Aglaia Morávková på tapeten:

Vi uppdaterar lite text... Mina Jag och Jag... med andra ord Aglaia... putsar lite små fel...

Efter flera års bekantskap och tid. Vi har träffats via Collie kennel så hund är bara en av flera gemensamma nämnare.

Här ser man tydligt min slaviska sida, Jag är fifty fifty förresten för den som läser och undrar. 

Halvt slovensk och namnet Mikl har bakgrund från de första pionjärer som var med och bildade Slovenien under 1450-talets Ljutomer. Grunden: Turkarna brände sönder staden och jämnade denna med marken, Därefter bildades så sakta Slovenien, Jag är inte så jätte insatt i historia men något sådant i snabba förenklade drag.

Halvt svensk med bakgrund i Östgötaslätten morfar och Norrland mormor. Jag har varit många gånger i Östra Götaland fast aldrig i Norrland. Däremot många gånger i Slovenien och ack, ja, tänka sig att sträckan är lika lång från GBG till Norrland.


Så till saken... min slaviska sida kommer fram här tillsammans med Aglaia. typ... Detaljer tar vi sedan... ingen ko på hal is... Man är vad man är olika. 


Detta är ingen politisk blogg! Jag är mer  neutral / samtidigt som det något samhällmedvetna är en överlevnad så är jag är inte partibunden ungefär något sådant för den som undrar. 

Dock gillar Jag samhällskritiska texter och musik även om jag kan lyssna på annat också.

Inga detaljer för nu har jag brådis! Jag har inte uppdaterat ännu.... Jag inväntar Aglaia!  Jag skickade istället kopierad text till Aglaia.... så allt blir rätt till slut.


Aglaia Morávková 




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥