tisdag, september 21, 2010

Dagen i stort sett:


 Saker som jag gjort idag:


*Morronhumöret är det väl så där med... men annars kändes det hårt i skallen... och jag glömde i all röra också min dagtablett idag.  Därför tog jag en  enda Alindrin på 400:) för att lätta upp på min egna stämningen och det var ett bra tag sedan...  jag tog en sådan.


* post i brevinkastet igår...  2 st . CrashDïet  T-shirts = en åt mig och den andra var åt Gert
 Meningen var att vi skulle ha dessa gemensamt någon dag vald längre fram, men jag bytte klädseln direkt efter maten... Det blev lite stressigt och Gert som tog några kort på mig och så... vilket gjorde att vi åkte ut lite senare istället. MEN det var fint väder ute och trafiken något lugnare vid denna tidpunkt.


*Vackert väder har det varit idag ute med sol  och  inga vindar ute heller... + 12 grader *Plockat fallfrukt som inte blev gjort igår för regnets skull och rastat hundarna*... sedan handlat lite granna inne i Orienthuset... där en dollar krona hamnade med växeln i  "plånkan"...


* ... därefter handlade jag inne i  "Hemköp"... mild mald paprika av märket "ELDORADO"  som smakar mycket väl.... här dök en dollars kronan upp givetvis... och åkte in i vasken... en vandrande dollar.


* Kaffe och choklad av märket "KARINA"    med smak av hasselnötter/plommon


* Gert tog några kort på mig mot att jag satte på tvättmaskinen när vi kom hem


* Bloggar, surfar, kaffe och bakgrundsmusik  och kaffe och kaffe...  och strax övergår vi till kopparna te...

 Maten idag som jag fixade till och Gert tog disken idag:
JAG ~ förut idag innan vi stack ut mitt i röran:


Dessa bilder är specialpose på ; pågrund av att Gert kände sig lite trött fick jag anstränga mig för bild mitt i stressen innan vi försvann ut i "röran", men senare när vi kom hem och tagit oss vårt kaffe med choklad till blev stämningen mycket bra:
MUSIK:
NattaBloggen:


NattaKäket:
Och jag med koppen te:
//sem HV

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥