tisdag, juni 02, 2009

Nog om världens brutaliteter

På Söndag är det 7 JUNI, har du glömt vad detta är för en dag? ;) JUST DET VALDAG FÖR EUVALET, när det gäller piratpartiet behövs det fortfarande fyllas på valsedlar. Denna dag är det värdarnas och värdinnornas dag för den som vill vara en synlig PIRAT. Det finns 3 pass att välja på MORGON/FÖRMIDDAG passet, MELLANDAGS passet, EFTERMIDDAG/KVÄLLSPASSET Det enda som krävs är att du delar ut valsedlar och inget annat + fyller på inne i vallokalen. Och har en "pirattröjjja" på dig om du representerar PIRATPARTIET eller på något annat vis såsom en knapp ~ badges. Närmare information och hjälp givetvis när du gjort ditt valdistrikt! DET SAKNAS FORTFARANDE VALSEDLAR!!! VALKARTA KOMMUN GÖTEBORG ÖVRIGA KOMMUNER VEM ÄR JAG? EN VALDELTAGARE som redan gjort mitt val och min röst och ståndpunkt.

God morgon, Piggeliner:)

Jag är uppe med tuppen, men av helt andra skäl, konfidentiella problem. Nyfiken, eller? -Nähä, kunde nästan trott detta då... Snart skall jag lägga mig om det blir några bilder, vi får väl se om jag känner för detta då. Tjena allena, och så har vi faktiskt en Magnus Uggla som ruvar med dubbla raster och dessutom rökraster på detta, käckt va. Och så har man look-a like 2 i beteende form. Vad göra? Fackligt bunden då är du också knuten! Övrig uggla är specialiserad dock då och är då trevlig och käck och rökfri och då mot mina alla mina odds då... vad gör jag? Smälter isen förståss. Semester? Vad är det? tack och hej, //HV

hrm*

En dålig natt - men en mycket bra dag summerat då. Oro och sömnproblem varvat med lite av varje och nu kopplar jag av lite då. Stämning på bild:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥