tisdag, mars 09, 2010

...

Så här blev den Slaviska Köttfärs Soppan när den blev klar... resterna äter vi sedan.

Janine är duschad bak och sover nu gott och torrt och torkningen där bak lär väl torkas...

Och golvet blev juh vått, eftersom Gert fick torka henne i hallen. Efter sin dusch och torkbehandling blev Janine en aning förvirrad och kissade på sin plats... Gert var lite stressad och bytte ut soppåsen och jag sprang fram för att återvinna kisspåsen och lade denna åt sidan på en annan plats. Jag har ju ett par inomhusdojjor i gummisuleliknande sak och detta gjorde att mitt i röran sprang jag in på toan som var släckt och jag ramlade turligt nog vid dörröppningen men underarmen spräckte Gerts toaspegel. Men spegelskärvorna satt kvar så jag plockade snabbt ned detta i en skräppåse, så tur där att inget hamnade på golvet... det är 2 spegeldörrar som är skjutdörrar, så den som är kvar får vara på mitten så ser man in i skåpet... jag får städa där en dag och göra snyggt i sidorna och på mitten innanför spegeldörren på något vis lägga saker och ting snyggt. Jag känner mig lite omtumlad, men det blödde inte så farligt men sköljde snabbt rent detta med vatten och på med plåster, Det blev 2 stycken småskråmor... ... shit happens...

Zorro blev orolig av händelsen och lade sig i köket, men nu ligger han fint i hallen... Zorro är kastrerad förresten. Därför har vi 3 tikar till honom... alla raser funkar inte sådant med, kolla upp detta med kenneln eller någon sorts hundförening eller veterinär om man vill ha flera hundar innan om detta går... Högst 5 hundar är i helhet tillåtna annars för man ansöka om man vill ha kennel eller hunddagis heter detta då... men 5st vill vi inte ha i en lägenhet :))) Och kolla upp först var man kan ha hund eller inte.

Nellie är kikar oroligt på mig och nu sover även hon... men hon blev jobbig och skällde... och då var jag förbannad i och med kraschad underarm. Och hon blev tyst faktiskt.

2 små skråmor som var svårt att hitta plåster till, men sådärja omplåstrat.

Spegelskärvor i papperskassen...

Fick där ett helt uppslag till bloggen, som Gert sade. det var helt och hållet SJÄLVFÖRVÅLLAT och då kan jag juh lika gärna göra blogg av detta. Mycket skrivet och strax vila. Och koppen te gäller nu.

KlädselBloggen:

Gert ställer upp på kort med ett enda bestämt krav på att jag får vänta till han har tid och "ledig", inte på momangen: Och fortfarande: den svarta siden skjorta i tunika form från Cellbes eller ellos och under ett bomullsplagg från indiska i färgen vinrödaktig mönstrad large eller Xl... bomull töjbar. Därför behöver jag inte byta skjortan för jag har något under, men snart dax, kanske. Och detta blev det då: Underklädsel: PROVEA: STORLEK; BH(95D) - UNDERBYXA: STORLEK;(eur 58-60) CELLBES: Jeansstorlek: (54) (med resår om midjan)

TisdagsBloggen:

Slavisk köttfärs soppa: Kryddor: mild paprika inte för mycket, malen svartpeppar inte för mycket, salt inte för mycket Olivilja, en klick milda, hackad, lök, en hackad tomat, 2 hönsbuljong detta läggs bara i och värms, sedan blandfärsen som blandas i och lite vatten... behöver inte stekas klart... sedan skivad eller potatis i mindre bitar, 3 små rivna morötter och vatten fylls efter behov... och sist den Slovenska Spaghettin i. Detta kokas inte kokas upp utan bli varmt, eftersom denna skall stå länge och dra ändå. Och nu står detta på låg värme ca 45 min... SKÖÖÖÖÖNT, mera behöver jag inte idag... inga tillbehör och så... under tiden bloggar jag:

MUSIK: Tema; STEEL PANTHER part 2

LA GUNS wasted -98 Denna är med sångaren från Steel Panther ~ Ralph Saenz Låt 4. forgiving eyes är GRYM!!!

MUSIK: Tema; STEEL PANTHER

Humor :) och underhållning:) men musikaliskt skickligt så att det blir seriöst... Men bra... den som inte gillar djärva texter bör undvika detta. Men glad och uppmuntrande och Gert slår upp bandet på google och säger att den engelska wikipedia är juh mycket bättre och håller med mitt uttalande för ett tag sedan. I vilket fall som helst får Gert fram att sångaren i detta band var sångaren i LA GUNS 1997-98 och flera inom branchen gillar dom bla PAUL STANLEY, Corey Taylor, Phil Anselmo & Avril Lavigne. De har också fått priset som bästa tributeband. Och de är som mest populära i området California sunset strip och startade vid mellenium med namnet METAL SHOP och bytte sedan namn till Metal Skool och blev till slut STEEL PANTHER. Inte konstigt att sångaren har bra röst när han vart med i LA GUNS... Sångaren heter: RALPH SAENZ

NATTBLOGGEN: internationella kvinnodagen 8 Mars;

Vi blev bjudna på käk bra va och en åktur hann vi med i solen som snabbt mörknade tvärt med lite vindar... men mer blev det inte... just nu -3... det bollar mellan -grader ned till 0 fortfarande... Vi köpte "hembakad" Budapestlängd på konditoriet JERKSTRANDS... och så blev det ett wienerbröd också... SOCKERSHOCK... det lär nog dröja med så mastigt som det blev idag... hela kvällen har vi tagit det lugnt. Och nu gör jag en nattblogg med bilder i rak följd för att snabt bli färdig.) GOD NATT and enjoy:)))

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥