onsdag, mars 10, 2010

Törs man BLOGGA?

Ja, för detta är min egentid och fritidssyssla:)))

På menyn idag blev det detta och "S" käkade där:

Gatorna börjar torkas upp och det är mycket lättare att gå ute:

Vi hade en tid bokad hos veterinären för vaccinationen, klor, och koll av öga & öra på hundarna.

Det är juh drop in, men för att ta en extra koll beställde vi tid och för att också veta att inte detta var något smittsamt.

Alla hundarna skötte sig toppen idag även om Titti och Nellie gärna skäller eller visar grinighet mot andra... och Gert var givetvis med.

Både vaccet och kloklippningen gick snabbt och smidigt på fyra hundar. Janine var bra. Rekommendationen var att Janine (15år "life on MARS")är lite mager och borde då ha valpfodret istället för att få mera energi, så detta skall vi köpa till "gammelhunden". Och öronrens för örat och bomull... det kan lätt uppstå problem med öra om hunden haft öroninfektion/inflammation... För irritation i ögat: steril saltlösning och bomull

Jag skippade att handla... jag hade inga krafter till detta. Men jag gick in till Apotket och handlade. Och väl hemma fixade jag till alla fyras ögon och även Janines öra i hallen på hundarna och detta gick bra och smidigt.

Och jag kände själv att mina ögon kliade idag, så jag själv använde saltlösningen för just detta är för allt och alla inget farligt, bara vatten.

Jag kopplar av med muggen kaffe och skall strax in i duschen... och lite byte på hemma klädsel eller rättare sagt rena sådan.

Vädret:

Gert läser upp vädret för mig: Här uppe hos oss just nu mulet och -3 grader, förövrigt godkännt väder fram tills efter denna helg förutom ett litet ? på Fredag då det kan komma regn. Enligt väderprognos i AFTONBLADET.SE skall vädret framåt eftermiddag bli +3 grader och i nästa vecka regn och trist väder eller regnblandat tisdag -torsdag...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥