torsdag, april 07, 2016

Vecka14 citat ur almanackan; "Visst måste man tro på turen... :

... hur skulle man annars förklara sina kollegors framgångar."-- Jean Cocteau
Sköna huvudkuddar.

Asterix säng... Idag låg han kvar ca 40 minuter sedan stängdes dörren om honom direkt. Efter maten vill han gärna lägga sig på sin sovplats och då är det svårt att få på honom selen och få ut honom... Det är bara på natten som dörren står på glänt.

Nellies säng är nedanför sängen... Filtar slängs under stolen. på denna stol finns en korg med lite av varje... Överst reservfiltar åt oss alla... Snart dags att läggas undan om värmen kommer vill säga...


Jag är bara sååå helnöjd med denna Denimjeansmattan... Stel underst så den sitter som gjuten intill balkongdörren.
Finnes på denna länk:   ENTRÉN mattor
TORSDAGENS: / Lax / Radenska slatina /Strax dax för hobbyrummet...
Hårlängden har toppats en aning :

Jag borde nog allt haft en "före"-bild på hur hårtopparna såg ut innan de klipptes. Jag ogillar hårtester som är något längre och svänger ut åt alla håll.

Jag har haft en hektisk start på April... kanske har jag slarvat lite med håret eller så var det helt enkelt dags för en miniklippning.
Starten på April när det gäller håret... så har jag haft rejäla tovor att reda ut eller bara kapa av.
Hårtovan skulle jag kanske ha tagit en bild på, men inget jag tänkt på... kanske en annan gång om jag skulle råka ut för detta igen.
När jag vaknade idag hade jag en hemsk tova... så därför funderade jag på toppning, men annat kom i vägen, men nu är det gjort...Jag kände inte för att sitta framför TV:n, sååå istället tog jag en "rundtur ut med bloggen" för att bara skriva om hårlängden... Det blev mycket om ingenting.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥