tisdag, juli 19, 2011

SkogsMulle:TISDAGENS MÅLTID:  matjesill , färskpotatis, gräddfil med röd lök
DRYCK: citronvattenLyckliga Lotta har tagit sig bra och är fina i sin låda... lite sommarkänsla till maten...Efter maten åkte vi från Göteborg mot lite regn, men vi fick vår efterlängtade skogspromenad iallafall pågrund av lite uppehåll emellanåt...  så här är min gästbloggare som kan dyka upp här i min blogg något sällan.


Efter promenaden ett fuktigt "JAG"...
Några bilder som jag tagit på Gerts akvarie för detta intresse får han sköta själv...
Fina malar i fin miljö... Jag har ägnat lite tid för att få lite bättre bilder på Gerts inrådan.


Get blev nöjd med dessa och glad över dom... och jag måste säga det själv att de är godkända.Lite godis lät sig väl smakas till sist väl hemma med koppen kaffe och kvällstabletter. 


Det var Tisdagen detta och strax är det Te som gäller,
//HarrietNaglarna i centrum idag:

 Jag plockade bort nagellacket på naglarna förut med ett aceton av märket DEPEND, en aning oljigare konsistens än vanligt aceton... Men i vilket fall som helst eftersom jag haft lager på lager med det gamla röda metallic lacket, så upplevde jag händerna lite smått rödaktiga ändå. Nämligen hade jag tänkt att vara utan ett tag... men så målade jag från ned till upp på naglarna av märket DEPEND graffitti grått metallic och då kändes det fräscht igen... naglarna alltså... så här är de nylackade naglarna.På återseende, srečno


//Harriet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:
 

Malarnas Paradis:
GÄST BLOGGAREN I GRYNINGEN:
Gert Vilhelm von Brömssen


ÄMNE: 
AKVARIET
Gert har bloggen  "The GoatLord" , men den uppdateras mycket sällan.

Denna gång handlar det om akvariet.
Akvariet är på 132 liter och här ryms 4 st Ancistrus, runt ca 10 st guppys, 5 st vanlig pansarmal och 4st fläckig pansarmal.  Detta gör att akvariet hålls renare än någonsin och malarna trivs i detta akvariet av någon anledning.

Gert är mycket glad åt att han fått ett  yngel som är en vanlig pansarmal, vilket är lite ovanligare att kunna få på. Jag fick ingen bild på den lilla pansarmalen eftersom det är svårt när den ligger och gömmer sig någonstans.Vanlig Pansarmal:
Vanlig pansarmal & fläckig pansarmal:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------VÄDRET:

Medans det regnar undersöker jag kameran lite närmre för att få lite olika bilder och inställningar... under tiden vilar Gert.


Efter detta kvicknar Gert till och är pigg här bredvid mig som dessutom frågar mig om vi måste sova?
- Näää, svarar jag, för vi har inga åtaganden.

Det börjar gå mot tidig morgon och faktiskt lättar vädret och även himlen... och nu slappa här i fåtöljen med surfning  efter bloggen... så God Morgon för en gångs skull,

//Harriet & GästBloggaren
----------------------------------------------------------------Några snygga skrivbordsbilder från GästBloggaren:


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:


Och lite SmoothJazz från GästBloggaren till det smattrande regnet... skönt jazzlirs smatter till gryningsregnet:
 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥