tisdag, mars 08, 2011

DUSCHEN igen:


VÄDRET: solsken och +5... just nu +-0

Maten vi blev bjudna på idag "TisdagsMat" av farsan.


Väl hemma gick jag in i duschen och hundarna följde faktiskt med helt frivilligt, men det mest förvånande var Titti som absolut inte vill in dit... travade ända in i duschen helt själv...
Alla hundarna fick sina ben och magar duschade... och sedan stannade jag själv kvar i duschen och till sist dök Gert upp för en dusch också.
Så jag har varit i duschen alltså i ca 2,5 timma.
Jag toppade håret och tog även på luggen och jag var sååå trött och seg att jag klippte en hel hårtest.
Jag frågade Gert om hur det ser ut då... om det syns? Men jag fick ett blankt NEJ. Gert tycker att jag har så mycket hår ändå... och när jag tänker efter sååå hårtestet som åkte bort gjorde detta längs med luggen.


Först efter detta blev det kaffe och till detta nougat.

EGA :

På håret... :Jag vaknade runt kl 13.00 och nu varvar jag ned med en blogg.
"Personen i fråga" har spenderat sin tid på sjukhus nu ca 1 vecka, men sedan i Fredags får var hemma ett visst antal timmar/dag.
Vi får se när "personen i fråga" får komma hem helt, en dag är satt som ett litet ?

Det kom post som jag måste ta hand om ett till Gert - skitsnygga 2 st Neil Young tröjor från DjTees... och ett till mig ännu en utgivning och nu väntar jag inte på flera i denna omgånen i alla fall så nu är 5 böcker sammamlagt. Några flera upplagor kanske av någon kaske jag skall ordna får se, om jag orkar med detta...♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥