torsdag, november 06, 2008

MEGADETH ~ samling anthology set the world^fire

Denna samling går på spelaren igen... så underbar samling varvat med okändare och känt matrial... hmmmmm...

Några bilder från vigseln i Maj 15. 2008

SPYA?

Någon undrade om det är någon sorts spya på soffan där Titti ligger vid hörnet? Svar: Nej! 1. Det är en lekknut på soffan:) 2. Det var en dålig dag för ett bra tag sedan som Titti tuggade ut soffan i bägge hörnen... På Claes Ohlsson hittade vi en specialtejp för textil, som fanns endast i silver grå och svart. Jag tog en silvergrå, men Gert tyckte den var för ljus, men efter en stunds letande fanns denna i svart! Så jag tejpade bägge hörnen och sedan slutade titti tugga på grejjor efter detta. Ett tag funderade jag på om vi behövde köpa ny soffa, men det tänker vi inte. Tejpen funkade mycket bättre än vi trodde och har man hund så skall man väl inte bli eller vara pedant:) Så soffan duger som den är och vi har ju kvar på mycket på denna tejp, som man kan använda längre fram för att tejpa på nytt om tejpen på soffan nöts ut! Jippi!!!! Ett problem löst:)

The GoatLord & HV

Allting ser inte ibland ut för vad det ska vara men här är vi... idag nytaget precis nyss och vi valde ut 2 bilder tillsammans. Man behöver också vara glad ändå trots allt!

Snart helg!

Skkööööönt! Inga åtagande:)
Ren och skär avkoppling, förhppningsvis då... vi är nu alla helt utslagna här hemma... Så The Goatlord och HV skall ta sig een dusch snart med intvålning och lättare massage, för vi har ju inte utbildning på detta, men lättare form och mjukare i cirklande rörelse som är för amatörer enligt utlåtande från proffesionella förslag.

Kvällssoppan

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥