söndag, februari 12, 2023

Snävt bloggande och nät & IRL troll & långsint?/EXTRAPRISER;

 

Gammal föda göder andra... blandade bilder på mål som inte lagts ut pågrund av inställd blogg...
Detta är en nyhet som jag tänker göra oftare med matbilder... inte allt man äter men stekt makrill med spenatstuvning är ju så gott hur ofta gör jag spenatstuvning bara ibland sååå.... och fish nuggets macka som kvällsmål... fruktbricka var onödig råkade bara hamna där... bryr mig inte om att ändra.

Hamburgermacka som kvällsmål inte detta heller så jätte ofta... däremot blåbär och apelsinsockerkaka som jag har patent på att baka varje vecka är det tänkt... februari ut eller mars...
Varmrökt lax macka såg i TV att mankan ha vanlig lax på som man tillagat själv att jag inte tänkt på detta själv.
Tonfiskröra (bostongurka yoghurt majs tonfisk) serverad med halva utav Polarbröd gene fibertunnbröd delad i två bitar.
FRUKOST GENE fibertunnbröd LUNCH pastejmacka & fruktbricka
SÖNDAGENS MIDDAG tomatbaserad grönsakssoppa med några kikärter i



Man tipsar i TV om att laga mat efter EXTRAPRISER - men det är vad jag gjort förut dessutom att fått välja maträtt dagen innan.
Nu är det så dåligt med EXTRAPRISER att jag måste göra veckomenyn för att få ihop allt bättre och detta tar på tid och kraft. Det var mycket roligare att göra ett matschema på just EXTRAPRISER!

Fast vissa matkedjor har sedan en tid något bättre EXTRAPRISER än andra... vilka skriver jag inte ut här. Det är upp till var och en att välja!

Jag har lagt upp vad jag skall beställa och nu inväntas imorgon måndag för att lägga upp mat-beställning för mera exakt. Jobbigt! men nu inte lika roligt som förut men ändå något roligt nu när jag börjat vänja mig vid detta och gör detta bättre!

-----


Jag kommer minska mina blogginlägg framigenom och sätta ihop med bilder och ändå dagens bilder skall vara med men inte slutar jag blogga!

Pågrund av olika orsaker som jag inte tagit upp i bloggen och pågrund av andra orsaker som jag  medvetet valt hållas borta, som sagts tidigare så min tanke från början med bloggen var att på mitt vis skriva av mig skit och nu när den skiten fallit av min rygg så skriver jag ändå.

Jag har varit ute på internet väldigt länge nu och innan bloggat. Jag startade bloggat för att just ha och få kontroll över saker runt om oss eller utanför och kring livet  och allt som hänt och hände just då - inte mer komplicerat än så - för att få fortsätta ha kvar sin inre ro och själ! 

Bla för jag har städprojekt för vi och jag här i hushållet ligger efter med som skall påbörjas runt våren då det är ljusare ute bl a fönstertvätt och annat är dolt... inte för att det är något märkvärdigt som skall göras.

Jag går inte in på detalj på grund av nät och irl troll trots att de är i minoritet så väljer jag ge vika och blogga begränsat, men i slutändan är det kanske jag som har behållningen för jag håller dessa på halster.
Man är tillräckligt gammal för att veta skillnad på om man vill en väl eller vice versa och det är också skillnad på de som inte känner en väl och andra som inte heller känner en väl. Det börjar låta folk och fä här så jag rundar av, men ibland kan man säga tusen ord utan förstå varandra och till någon annan bara något ord och känna allt så är det bara och för oss här med.

Närstående och de som känner mig väl vill gärna läsa min blogg för att se hur man mår och hur det går och jag försöker förmedla på något vis framåt på kryptiskt vis. Ingen är perfekt och alla reagerar vi på vårat vis.
Sååå året har bara startat... och med städprojekt lär jag nog inte orka blogga fullt ut på detta,,, men bloggat blir av ändå,,,

Så en ful fisk är jag med som håller på halster... så mycket är bortplockat men inget som är direkt hemligt ändå... globala livet!

EDIT: och man heter vad man heter VON BRÖMSSEN PÅ GOTT OCH ONT...

Långsint eller inte så hoppas jag att jag har mera utav kortsint än långsint i mitt sinne!
Jag känner trots allt just nu här att vi här i hushållet har lyckligt sinne åtminstone!

Vissa saker som man ligger efter med men ändå inplanerat att ta itu med allt eftersom... på grund av vissa saker eller flera som dolts här medvetet! sååå bloggat kommer fortsätta för den som vill läsa... vilka ni än är precis som jag lusläser någon annans blogg... tidförströelse behöver man ibland på ngt vis.

plus 8 grader som bara var 8... en grad kyligare och mindre solsken än vad det var  igår - milt skönt väder för lite svängom och sträcka benen på och även vila benen efter snön som var då gå-underlaget är jobbigt!





LÖRDAGENS SOLSKEN
FRUKOST GENE fibertunnbröd LUNCH pastejmacka & fruktbricka
LÖRDAGENS MIDDAG curry fläskgryta med äpplen och grönsaker
plus 8 som blev 9 på vägen hem - ljuvlig tur ute


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥