torsdag, juli 30, 2020

... att vända på blad inte alltid det gagnar ngn... :



Jag vill inte börja treva tillbaks i tiden... men jag startade bloggen främst som lite av en terapi för att skriva av mig skit som jag omgav mig med och få ge utlopp för, även om bloggen är något begränsad. 

Jag tänker heller inte börja skriva igen om något som vi tog oss ur. Det hela har passerat och förträngts. Bäst före datum har gått ut för längesedan! Fast ändock någonstans i bakhuvudet tycker jag i efterhand att det tog alldeles för lång tid att ta sig igenom, vilket jag inte är ensam om att tycka.

Jag har heller ingen aning om jag skrev i klartext, kryptiskt eller rentav bäggedera, i vilket fall som helst - meningen var att ingen är ensam och att den som skulle snubbla över bloggen, vem det än var skulle känna att den är just detta inte ensam om "problem" hur de än må se ut... och kanske förhoppningsvis våga göra detta ännu bättre... !

... att kunna andas igen... Jag har inget datum på detta, plötsligt blev det bara så för oss bägge... ofattbart och glömt!


Att vända på bladet och gå tillbaks gör ingen glad och gagnar ingen heller... fast ur en annan synvinkel har vi båda ändå fått föra en lugn och allt som oftast också en skön tillvaro tillsammans.




VECKA 31 torsdag


Inget regn, men en väldigt blåsig dag... Jag har varit på klo-klipp med hundarna, eftersom det är CORONA fortfarande, så har de inte drop-in. Det var på en bokad tid! Jag fick inte riktigt den tid jag ville ha. Därför brydde jag mig inte om väderleken, men skönt att slippa regnet. Förövrigt  var det på inga vis en härlig sommardag som meteorologen ville få det till kanske en bra dag för ärenden...
Blåsigt och muligt!

Jag försökte få en slapp promenad som möjligt så att hundarna inte skulle bli alltför trötta efter klo-klippet.

Asterix och Titti ligger utslagna och sover gott... Ute blåser det för fullt!

FRUKOST LUNCH MIDDAG... ärtsoppa...
Senare lär det bli fruktbricka då det finns vattenmelon här...









♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥