lördag, mars 20, 2010

Bräckan:

Det blev härligt väder ändå, men blåsigt med ca + 9 grader...

Vi var ute vid Fjärås Bräcka och det var allt en del snö kvar... bland snötuvor och ljung försökte jag ta mig fram och hundarna fick vara lösa och det var andra gången för i år, men denna gången var rejält länge och jag fick juh röra på mig också.

Men det var allt lite jobbigt... snön låg ojämnt på marken; vissa ställen nästan ingenting och på vissa ställen sjönk jag ända upp till knät...

* i början av promenaden blev jyckarna vilda av att få springa lösa i friheten att de sprang ned mig så att jag tappade mobilen i snön, men den tog inga som helst skador... som tur var.

* en gång ramlade jag också och det var mot slutet av promenaden när jag kopplat alla hundar och de drog ned mig i snön, men jag landade mjukt.
DRÖMMAR:


... om sol, värme, glädje och lycka...


FörmiddagsBloggen:


Idag kände jag mig mycket seg i "hövvet" när jag vaknade och fortfarande känns det konstigt upp i knoppen.

Vädret: grådisigt/mulet, som först nu lättats upp en aning och lite sol är på väg... och +5 grader...

Maten: riset står på spisen och karré i ugnen

Vi skall äta först och sedan drar vi ut med hundarna någonstans:
BLACK OAK ARKANSAS streetparty (1974)NattBloggen: part 2


Axl Rose med Dj Ashba ute på turné med sitt egna Guns n' Roses och kommer hit till Sverige i sommar och spelar på Sweden Rock Festival strax utanför Karlshamn vid Norje.

Bilderna är tagna nu i Mars månad 2010:NattBloggen: part 1

SLASH :)


Mina föräldrars bondkatt:


Detta är en hemlös bondkatt som mina föräldrar tagit sig an för ca 5 år och då var den en kattunge och visst är den fin:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥