onsdag, november 04, 2009

... hundbad 2...

De bägge yngre hundarna är nu badade... gick bättre än väntat. Rena och fina hundar och nöjda! Men på gränsen till kyla ute är det... men,men... när slasket kommer så blir det inte lika skitigt då... En farsdagsbakelse blev det en stund på kvällen innan, för att göra det som komma skulle... lite upplyftande var detta allt ändå.

... hundbad...

Nu är 2 hundar hundbadade med en mindre massage samtidigt... 2 är kvar men deras päls är lättare då. Ett väldigt bra bad och dusch schampo... LUX shimmering sea... man passar på också med ett mindre bad för en själv på detta. ... och den är inte så dum den heller Lux shimmering sea... och den kostar bara 30:- i rätt affär... rusta. ... nöjda hundar blev det.

... slunga dynga.

Efter denna helgens summering: *det finns riktig dynga bland skiten om man skrapar i denna... Ingen skit är väl felfri kanske... Det finns mera eller mindre skit, men ren dynga luktar rusktigt illa... Det var mycket skit, tack och hej, hoppas någonstans dyngan mognar... men kanske på fel plats: ändan //Harriet

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥