onsdag, mars 04, 2009

HackspettePar

Jag vaknade med och av Gert idag och vi fixade tillsammans en snabb frukost bestående av fil och en knäckemacka med kaviar och en kopp te. Och hundarna fick foder och lite knäckebröd blandat i. En stund senare klädde jag mig snabbt och tog hundarna på en ca 2 timmars långpromenad och vädret var jätteskönt och solen visade sig också en stund. Vi var ju vid "smultronstället" och de var givetvis lösa och det var inte så mycket folk ute heller idag. Plötsligt hörde jag det berömda knackandet mitt i skogen och var på min vakt. Då jag där plötsligt fick jag se 2st mindre hackspettar som flög tillsammans lite lätt lekandes, men som till slut tog varsitt träd. Väl medvetna om mig och hundarna pickade de aldrig utan flög snart istället iväg till förmodat en annan lugnare plats. Nog måste det vara vårkänslor på gång? Har jag tur så säg? För jag har även lyckats få se en större hackspett och gröngölingen omkring GöteborgsTrakterna. Det är allt bra med hund på så sätt att man kommer ut och går man mycket kring skogar och vildmarkar får man se ett och annat.

Bilderna är lånade från wikipedia då jag inte hade kameran med mig och i vilket fall som helst hade jag aldrig kunnat få mina bilder så fina som dessa jag hittade på just, WIKIPEDIA.

Suckarnas Gång

Sådärja, det blev några bilder på entrén och passerat "suckarnas gång" från och till jobbet - ur postmun kallad. "Suckarnas gång" måste vara bland Göteborgs tristaste gator som finns och numera världskänd pågrund av ett rån. Denna gata heter Kruthusgatan och kanske passar ändock in på något vis ändå på miljön... trots allt! Och detta är snurran:) och nu är jag väl framme! Detta är taget mot Entrédörrana eller huvudingårna. Detta är taget precis när jag tagit mig in genom Entrédörrarna. Min arbetsplats är förövrigt Göteborgs PostTerminal på Kruthusgatan 17 och jag är då så kallad Terminalarbetare...om nånn nu undrade?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥