måndag, augusti 11, 2008

Tant Brun & Tant Grön

Mitt i smeten, så har vi på andra sidan gården en tant som stirrar jämt på vår port, balkong och när vi går ut. Och fönstret bredvid hennes sitter också en tant och spanar.
Det skvallras nog en hel del bakom gardinerna och utanför också månne?
Men i vilket fall som helst så åkte vi iväg bort och så hände det "där" tråkiga. Jag kom hem ensam, vilket tanterna noterade och jag har även fått nånn gång besök vilket noterades och dessutom att de inte ser Gert!
Mina föräldrar går ofta på promenad i våra omgivningar och lånar då vår parkeringsplats, för vi kan ha vår bil i garaget.De har lagt märke till både Tant Brun och Tant Grön ideligen avlöser varandra i fönstrerna!

Men så kom ju Gert hem från sjukhuset och vi båda började liksom bli irreterade på detta. Så Gert gjorde långfingret mot fönstret, men detta hjälpte inte!!!! Så när vi gick på hundpromenaden på kvällen fick vi se henne igen så vi gick källarvägen igenom en annan svale för att gå hem, men det liksom hjälper ju inte när vi har trådlösa belysningar, för lamporna tändes i svalen, så anadade att det var vi.

Men min farsa stirrade mot hennes fönstret innan han åkte iväg från oss efter ett ärende sent på kvällen... när min farsa åkte kollade jag in Tanten fönster och hon drog ned persiennerna, efter detta har vi inte sett henne.
Men idag spanade däremot hennes granntant eftersom mina föräldrar var här idag... när de åkte iväg, ja, då satt tanten där igen, men längre in i köket, men diskretare. äntligen verkar hon ha fattat att vi tycker detta är jobbigt, men, men...

Skrämmande fåtölj

Vi gick ned till Spåntorget med mina föräldrar där vi åt en kebabtallrik med ris, sallad och vatten.

Min stora fåtölj anlände idag från IKEA och det första min farsa sade var: - Detta skrämmer mig!
Pappa menade förståss storleken på fåtöljen då. Men den var inte tung!

Mamma tog fram dammsugaren för att dammsuga lägenheten. Detta var första gången min mamma dammsög och det är bara temporör hjälp, men mycket tacksam hjälp.
Lägenheten blev snygg och mina föräldrar kommenterade igen min nya dator fåtölj och tyckte att nu kan jag sitta som en drottning, varpå jag sade att det har jag alltid gjort!

Telefonen ringde idag också och det var till Gert och det var en psykolog från Sahlgrenska, som ville skicka en kallelse och frågade Gert bara om vilken dag han ville ha. De kom överens om en dag.
Men jag som känner Gert väl vet att depressioner och liknande biter inte på Gert, för när det gäller psyket är han stark! Men vi var ändå nöjda med psykologsamtal, kanske kan det ge något...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥