fredag, februari 06, 2015

VECKA 6 ♥ eder ♥ fredagen den sjätte:

Jasmin Stavros - OpalaAna Rucner .Storm ( cell)Ana Rucner - Saber dance - HačaturjanObs! Mycket TEXT/Djupdykning så här vid Goder natt, något för Sverige att tänka på eller svenska FB:are rättare sagt:


:::::::::::::

ONSDAGENS STÄNKARE: TE/Semla med mandelmassan / hutt/


:::::::::::::


Jag vaknade runt 10:00. THE GOATLORD steg upp en timma efter mig. Vi gjorde snabbt i ordning oss och åkte iväg med hundarna för kloklippning.
Det var väldigt lugnt där idag och ett jättegulligt bemötande. Nu vet de att vi har en tredje hund på gång och de ser fram emot att få se hur denna ser ut.
Sedan skulle vi väl tagit Bäckebols Zoo istället blev det Hornbach.... inte direkt så trevligt bemötande, så vi sätter inte våran fot där precis igen och jag påpekade också bl a att det finns andra ställen, såsom Bäckebols och fick bara som svar att åk dit istället då. Snopen blev jag bara, för jag trodde man var måna om att behålla kunder. Jag fick höra att jag var otrevlig, använde fula ord och gjorde påhopp.
Jag svarade att det är väl inget påhopp att tycka att de borde besöka bäckebols Zoo för att kolla in de trevliga tjejernas oerhört trevligt bemötande och service, istället för att stå med två försäljare i majoritet mot mig. Jag nämde att det brukar vara bara en enda kille och att man märker direkt om någon är kunnig eller inte. Här kommer jag som kund och vill ha hjälp. Jag hade fått vänta så oerhört länge nämligen att jag till slut tröttnat och gått och sökt upp första bästa som jobbar på en annan avdelning och frågade honom on mågon överhuvudtaget jobbar på Zoo:et. Jooodå! Vänta så skall jag ringa upp och jag lade till efter honom i lättsam ton : - "Den" kanske sover?
Innan jag hann vända på ryggen stod någon där vid Zoo:ets Databord lite lätt flåsande som att den snabbt dök upp. Jag frågade om jag kan få hjälp lite misstänksamt... När vi gick steg förbi det gulla strecket gav jag en pik: ja visst ja... jag stod ju inte vid det gula strecket. Ett gult streck som man skall stå vid/bakom om man vill ha hjälp, som lätt kan missas.
För att göra hela saken kort kom ytterligare en tjej som dök upp snabbt. Jag ville bara veta vad Zebrafisken alternativa art kallas och jag påpekade bara att det märks direkt om någon är kunnig eller ej, för jag fick aldrig något svar om de hade... Bara att de ville ha ett namn att gå på... Jag sade bara att brukar vara en kille här och sist jag var där köpte jag dom inte för att jag visste inte om min man ville ha dom för jag har ingen som helst vetskap i detta. Min man hade kollat upp dessa på nätet och var lite intresserad av dessa att jag nu undrar om de har dessa.
Det va då jag stod med två stycken för en och den andra undrade varför jag använde sådana fula ord och gjorde påhopp... Till slut sade den senaste som dök. Skall jag ringa efter vakt så denna får kasta ut dig. Gör du det. DEt kom en kvinna, som spanade in våra beteende och skrev på ett anteckningsblock. Strax innan detta gick jag bara iväg, då denna tjej gapade på något, då blev jag lite smått förbannad. Det var då denna kvinnan dök upp. Då tittade tjejen på kvinnan och sade vi är välutbildade, då sade jag till henne att då borde du med ditt sätt jobba på bank eller något liknande än här. Den andra tjejen sade bara (jag kom nyss för jag startade min arbetstid, så det blev lite för direkt att sätta igång). Hon ställde sig lite åt sidan.
Jag slängde upp några saker såsom några talgbollar och frön till fåglar och ett minibord åt fåglar till tjejen. Här har du, så får du något att göra och plocka med, så gick jag, men efter några steg vände jag mig och gick tillbaks för att ge igen.
Så jag sträcket ut hela min harn och höll handen mot henne för att bestämt visa att jag menade denna tjej och sade i stil med :- att när jag går ut här ifrån så skall du inte gapa efter mig utan enbart hålla käften! (det var först då som mitt fula ord dök upp) och vände mig om och gestikulerade tydligt mot en annan kvinna som gick förbi som också arbetar, men på en annan avdelning, där har du en som ser både trevlig ut och förmodligen är det också. Därefter kände jag mig befriad inombords och bara stack ut därifrån tomhänt och på detta ställe sätter jag aldrig min fot igen.
Istället blev det Torpavallens Djurmagazin som är något dyr och sedan hemåt.
De har lite utav varje, men lite för få utbud att välja på. Fast de hade - blinkande ledlampor vilket det så kallade Hornbachs Zoo hade flera av enligt hänvisnar som fanns, men när jag tittade efter dessa, då var det inte mycket att hurra över. De hade bara några stycken på  Torpavallens, men ändå kunde jag välja och expediten där gick efter en ledlampa så jag kunde se hur en av dessa lyser, då de var förpackade så att batteriet när man kom hem fick plocka bort en lapp för att den skulle funka. På en del andra ledbelysningar brukar de vända på batterierna. Käckt för då har man batterier somär så gott som nya.
Denna neonfärgade lampa var ganska lätt att trycka på för händerna. Annars verkade hållaren lite skör, men ingen fara för de skall sitta på hundselen och det verkar som att på just det ställe där de skall sitta på hunden är ett bra ställe där den inte kommer vara belastad om man säger så...
TORSDAGENS: (laxgratäng  & ris/kikärtor med kryddsättningen som jag nämde i något blogginlägg nyligen fast med lök i denna gång (jag hade plockat ut kryddpepparkorn & lagerbladet) + körsbärstomat och cosmopolitan/ CitronVatten/Är Sverige så jäkla bra egentligen som man hävdar? Jag menar många är ju väldigt osjälvständiga här  grupptryckstänkare speciellt i detta land.Tycker nog att många ger sig ut för att vara "perfekta" och gärna pådyvlar hur någon annan är skit för att själva må bra på någon annans bekostnad. Märkligt att en sådan som August Strindberg kunde bli ett utav världens mest självständigaa och oliktänkande inom konstform genom tiderna, dessutom gjorde han vad han ville oberoende någon annans tycke utan att forma sig så att skulle passa i det perfekta sammanhanget och sälja eller bli känd på andras bekostnad eller för att smälta in. Det är just detta som skiljer Strinberg åt från alla andra. Beundransvärd att jag ibland älskar honom, så du kvinna som är singel under Valentine's. Skäm bort dig själv och ägna dig åt en man som visste vad en kvinna var... ingen macho, inte perfekt utan  bara var - utan vare sig konstler eller joker.
Jag menar många är ju väldigt osjälvständiga här  grupptryckstänkare speciellt i detta land.GODER NATT,

P:S Kan jag sova efter en sådan djupdykning!!! Jag kan inte säga att jag stirrat mig blind i glaset eller tittat för djupt i denna, för hela "stänkaren" var ju för några timmar sedan!

Uppdatering kring sömnen blir "imorgon Eller "idag" då jag går och lägger mig lite sent. Jag avslöjar en hemlis... Det blev en kortare tupplur förut, därför är jag lite sömnlös just nu och vaknar såklart tidigt om jag tagit mig några tupplurar.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥