onsdag, februari 25, 2009

År 2010

Vi bägge gjorde detta inte traditonellt utan vi bägge har varsin förlovningsring och vigselring för detta var vårt andra gifte med varandra;) Graveringarna: på förovningsringen....på min: Gert With Love och på Gerts: Harriet With Love På vigselringen:På min: Today - Forever 08 Gert och på Gerts: Today - Forever 08 Harriet Och när det gäller hälften vågat- hälften vunnit, så i vårt fall i bloggen, så har ringarna trots allt inget värde mer än affektionsvärde trots försäkring som man automatiskt får i samband med detta... det var inga dyra pengar, valet var enkelt och smakfullt... ingraveringstexterna är helt och hållet våra, men en mycket duktig och kunnig kompitent ung tjej som praktiskt taget gjorde vägledningen och valet av våra ringar som i slutändan; vilket vi är mycket glada över och nöjda kunder!!!! * på guldmagasinet vid OdinsPlatsen som inte undgått någon* ;)

AdelsKalendern
... detta var inget jag tänkte ta upp på en blogg, men den nya adelskalendern kommer ut under 2010... vi har just fått personuppgifter och så om detta stämmer så ska man skriva och skicka in, men som vi scannade in ändringen och skickade via mail och fick godkännt, modernt vare här och käckt för oss... Våran info är: vi är gifta 2 gånger -90 och -08 och namnbyte till rätt stavning med två SS i samband med giftermål nr2 och dessutom 20 år sedan vi träffades under -08. *Nyfiken* blir man då om våra personuppgifter... Därför kommer jag att beställa denna, som vi har rabatt på, när jag fixar räkningarna. Vi har ju förtur på denna, så vi får den innan årets slut 2009...
Giftermål under 2010
ÄNTLIGEN! Både oväntat och pirrigt väntat:) "Vickan och Danne;) som ett rock 'n'roll på -50talet, men på 2000talet... Tydligen blir det också monarkigifte år 2010 där tydligen regeringen på ett möte = konselj fick godkännt detta. AdelsKalendern kommer ju ut under detta år undrar om denna bok blir poppis då... för annars kan jag inte tänka mig annat än de som hör hemma i denna bok är intresserade och de som är intresserade utöver detta har väl vart få. Men med internet har det kommet ett högt allmännt intresse för släktforskning och monarkigifte samma år, kanske den når en högre försäljning? Vi får se... men boken ska jag ha innan årets slut, vilket fall som helst... Denna bok är inget vi har för vana att köpa precis... vart 4:e år kommer denna ut och ibland har infot varit halvdant. men vi köpte denna en gång och denna bok är det mina föräldrar som har och de båda tyckte det var kul och något nytt. Men nu är det våran tur för en adelskalendern 2010.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥