söndag, februari 13, 2011

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :
~~~~~
MUSIK:
  


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :
VI KOM - VI GICK & VI SEGRADE:)

... de va' juh ändå Lörda' ida' och kanooonfiiint väder och det hela slutade vid NääsSlott.  De fick alla tre vara lösa och springa fritt.

Jag tog några kort på hundarna med mobilen och tänkte... näää, nuuu jääävlar anamma, skall det hela funka.  (jag har juh haft problem med kontakten från mobilen till hårddisken ganska länge...)


Här är jyckarna lösa och GLADA:

Här tar jag testbilder på mig:


För att till sist käka farsans mat och den var god:)

Till sist en glad morsa som åker hem... morsans bägge favoriter gick vidare... Sanna Nielsen & Brolle...

Jag tog mig ett tjuvkik och faktiskt var Brolle helt okej;  klädsel, stil, sång, framträdandet och rörelserna till.  Inget väntande på första bästa lediga"WC" här inte.

Sanna Nielsen; samma som för Brolle... och överraskningen var frisyren som stack ut där... kanske inspirerats av Brolle där, vad det gällde frisyr. Vilket inte var helt fel.

Förövrigt kan tilläggas att jag har inte följt det hela... utan detta har min morsa gjort och jag  har väl inte samma smak som morsan, men här satt den!

Och när mina föräldrar åkte hem var de mycket glada i hågen för tidmässigt passade detta perfekt för att åka hem till farsans WRESTLING på en tyskkanal...


Och det hela slutade med att min bildöverföring till datorn funkar igen... efter mycket om och MEN...


Och nu är Gert glad också för han kollar på DVD med DICKIEY BETTS "great southern" 2008.Och till sist tänkte vi glädjas åt denna som avslutning:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥