torsdag, november 09, 2023

I VECKA 45 positiv stress:

... då kan man se lite glad ut och kanske ha råd!
Tänker på bad... och samtidigt göra kycklingbuljong. Fredagsstart...
Nattens bilder - Morgon bild ett set väntar* 

Imorgon är det fullt upp av mig själv... både bada och fixa till kycklingbuljong och en soppa på detta. HINNA!
Idag blev det positiv stress såsom skriva och sida novell ligger på... Kontakta detta var gör-jobbigt! 
Funkade ändå något smidigt till slut... nu är inväntan på att detta kommer igång...  vågar inte skriva för mycket eller hoppas på för mycket.
Jag hann med allt och nu en skön vila och paus från skrivandet också,
Bensträckare,,,
Paus 
FRUKOST gene tunnbröd POLARBRÖD fiber
LUNCH del1 & 2 pastejmacka och fruktbricka
TORSDAGENS MIDDAG crepes med dillsås och räkor
KVÄLLSMÅL fiskpinnemacka
Slappa blogga försöka ögna text.

 








VAKNA UR ILLUSIONNOVELL påfyllning påbörjad Med start påbörjad:  09:57 2023-11-05  

EDIT påbörjad: 2023-11-09  02:57  PAUS kl 17:38


Dimhöljt töcken längs passage

Sakta urskilja jag mig mannen med matlådan inväntandes vid dörrposten. Handen om dörrhandtaget med avslappnad hållning byggs känslan av tillgivenhet upp sinsemellan utan andra utvägar, rätar jag på mig, tar mod och följer mannen med matlådan mot någonstädes, 

Växelvist blundandes kisandes synfält fylld av dimhöljt ljust grått töcken längs med gångarna som inte vill försvinna ur mitt blickfång medans vi passerar invaggas jag åter känslan av tillit leds jag mot ovisshet för att upptäcka att jag hamnat i ett hisschakt samtidigt som mannen med matlådan iakttaga mig gled en hissdörr upp för att i nästa ögonblick kliva ut genom hissen öppnar sig en ny värld hänvisad förbi ett större uppehållsrum från början i en korridor åt ett rum där högra plats skall bli min. 


Hörlurar på

I mina uppehållsrum där jag sitter längs med vänstra sida mot några fönster framför mig njutandes av solljus som inte strimmar utan välla in efter lunch. Maten lät sig smakas förvånansvärt bra ur bamba synvinkel tänkt efter detta serverad av häpnad en efterrättsskål innehållandes liten klick jordgubbskräm handfallen också nu med en skvätt mjölk i vilken blev en maxad upplevelse för stunden utan personliga ägodelar förutom en freestyle som jag kopplar in i eluttaget mot väggen på med hörlurar sätter på ljudet  både i freestyle och via strömbrytaren om min vänstra sida.

Det tar inte lång tid förens någon bara knäpper av strömbrytaren nedåt igenkännande skymtar jag mannen med matlådan snett bakom mig smygandes försöker gömma sig hindrandes blir ståendes ignorerande kopplar jag i min freestyle igen sträckandes efter knappen uppåt. 

Överrumplad bakifrån mera redo här drar vi knappen åt varsina håll för att snarare befinna mig släpandes i framstupa läge nedbrottad mot korridorsgolvet aning snett vänster bakom min uppehållsplats klämtandes efter luft ser jag mig om något mera samlad. 



å långt jag kan nå efter hjälp något nedböjd  bli beordrad att hämta tvångströjan.

&&&&&

 Instruerat i lugn och ro får jag på mig en tvångströja och någon knäpper igen denna vid detta laget bryr jag mig inte och lägger mig sedan ned på britsen, 

Mannen med matlådan viftandes mellan mig och sköterskor längre bort säger åt mig nedåtstämd att här kommer jag bli liggandes bara jag sköter mig sneglandes åt sköterskorna.


//Här var det inte män mot kvinnor eller kvinna mot kvinna. Manlige avdelningschefen dr Mårtensson var inte här och så inte dess kvinnliga dr Briggs. Visserligen en lättnad med mera fasa att dessa är enda väg ut mot frihet även om den fanns här. 



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥