söndag, augusti 12, 2012

OS i London:

VÄDRET: /+21/sol/lätt bris/

Jag vaknade först strax efter 15-tiden och steg upp direkt. Det blir osminkat idag igen...

Maten är i ugnen och det blir en balkongmåltid idag...
Medans The Goatlord kollar handbollsfinalen mellan Sverige / Frankrike, tar jag det lugnt och bloggar.

The Goatlord är turligt nog ingen "sportfåne", MEN det hindrar inte honom från ett fåtal gånger med väldigt inlevelse kolla och det samma gäller mig.

Förövrigt när det gäller "Larholm"... umgicks The Goatlord i yngre dagar med "Larholms" farsa. Sista gången The Goatlord hade en kontakt med Lasse Larholm var på 80-talet, då Junis (The Goatlords moder) stötte på Lasse Larholm med havande sällskap och The Goatlord fick via sin moder en hälsning och på detta viset veta att Lasse Larholm bildat familj...

Lasse Larholm och The Goatord hade musiken gemensamt.
Lasse på den tiden var motståndare till att skaffa barn till en ond värld och tyckte det var bättre att adoptera. Tydligen fick han ett barn till denna onda värld, som nu är med OS och spelar om Guldet:)

Lasse Larholm var också den som satte stopp för att det skulle bli bebyggelse på ett naturområde någonstans bortåt Vallhamra. På denna tid funkade det att sätta upp protestlistor och få med många namn för att göra sig hörd och Lasse Larholm lyckades då med denna bedrift.


France tog guldet med liten marginal... tja, nu räcker detta för de flesta vet nog...

( så med andra ord att den svenske handbollskungen Larholm kunnat gå så långt är nog tid och inga traditionella krav i fatet...  Jag känner inte farsan Lasse Larholm, men av det The Goatlord har berättat blir min summering detta)

 Det blev en lång blogg,
//HV


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥