fredag, mars 05, 2010

Fredag och strax film:


Det blir en nattblogg senare kring vilken eller vilka filmer vi ser och Gert vill ha en filmkväll och vi valde idag och tyckte det passade och speciellt efter min promenad känner jag mig för en vila i soffa eller fåtölj... Tjingeling och kvällen har bara börjat, //HATTIE P:S Tack för den mycket fina bilden, Gert och nu räcker detta för ikväll. Jag lovar att vara snäll om du är snäll;)

BloggRöra och Fredag:

Och Till sist och slutligen FREDAG:

Bilderna är nerifrån:

Vi ville åka ut en tur i solskenet och åker ut från Träringen, jag ser en röd bil och det sitter en person i denna med solglasögon och Gert säger att det är "S" och för mig var detta försent att se då. Vi pratade en stund om "S" att "S" verkar ha två stycken bilar. "S" är singel därför blir frågan mera ? Vi diskuterade bara att "S" har nog skaffat en äldre bil för att slippa slita på sin andra bil, vem vet? Mer än så blev inte snacket. Därför att många hushåll har 2 bilar ~ en nyare och en begagnad och då gäller detta familjer. Men igår var vi på ett ärende åkte ut från CentralStationen mot gasklockan och då var det jag som såg en röd bil och fick plötsligt syn på "N" och då var det försent för Gert att se och sedan fortsatte vi vårat samtal som handlade om något annat.

När vi kom fram till slutdestinationen ute i "bushen", då känner inte Gert för promenad överhuvudtaget... pågrund av is och backigt. FaAan tänkte jag upprört, man åker inte så långt för en kortis. Vi lyssnade på "BanditRock" i bilen idag och då fick man höra IRON MAIDEN bring your daughter to the slaughter... kanonlåt, jag lyssnade färdigt sedan köpte jag spolarvätska och den visade sig vara koncentrerad och jag hällde då i vatten från Gerts vattenflaska... och sedan var det hans tur at vara lite småsur för vattnet var från bilstället utanför och detta kan han inte dricka. Men vi kom på att vi kan byta vattnet inne på något riktigt ställe eller ta med en flaska hemifrån att fylla på.

Sedan gick jag en långkörare och med bra dojjor svullnade inte mina fötter upp. En promenad på närmare en timma. Först Hattiekiss och innan detta finns det en riktmärkestople där hundarnas koppel sätts på.

Handväska?

Hundarnas lilla låda: ... och en väska kan också gå i trasor eller bitar i ett enda svep...


Maten, idag:

""

... gårdagen avklarad...

... jag känner mig lite "dagen efter"... Jag kände mig inte alls för att fixa till käket, men kom på att det var inplanerat blodpudding idag, faktiskt. Så nu är det olivolja och en blodpudding skuren i skivor i en ugnsform på 200 grader och till detta jordgubbssylt och mjölk. Under denna tid som blodpuddingen är i ugnen har jag snabbt fixat till mig och naglarna är redan målade, fast jag fyller inte på med något nytt på naglarna och ikväll tar jag bort detta med "aceton" eller någon form av "nagelborttagning". Just nu TYSTNADEN för jag känner mig inte i form eller mår heller inte riktigt sååå bra. Gert ställde iallafall upp på några snabba kort.


Och nu är blodpuddningen klar och kallnar en liten stund... härligt väder och solen skiner -2grader.

MOTORHUVEN:

... så där till slut idag fixade sig knicket på motorhuven och spolarvätskan är bytt... fast det var bara lite kvar... så det blir till att skaffa mera spolarvätska. Tjingeling, //HV

NattBloggen:

... så här ser nu hallen ut och den där inga bruna spegeln på skåpet är efter min mormor... när jag var mindre hade jag en sådan vit och min morsa brukade låna denna under tidigt -70tal för att tupera håret som var inne då... en dag hade hon sönder denna och jag blev både arg och sur. Hon lovade mig en ny, men jag var misstänksam. Morsan nämde aldrig spegeln och det tog många år innan jag fick denna tillbaks och det efter boupptäckning... mina mostrar och morsan delade på tre och bara valde och då först fick jag den tillbaks... vid millenium... ungefär. Lustigt det kan bli ibland och jag tyckte först att... brunt, hmmmmm... men nu är denna bruna färg perfekt för skåpet. Och jag är nöjd, men spegeln fick jag iallafall tillbaks... bättre sent än aldrig då...

... Fredag och Lördag blir vilodagar... och filmer... det vi har framför oss:

En dag bröllopsfotografen & Red heat till detta ostbågar och delikatess stripes och ngn dipp... fredag eller lördag... Förövrigt inplanerat: bla spartacus nyare delarna... och Wallander såg vi ikväll ~ den engelska varianten... Efter ärendet idag har vi tagit det lugnt och varvat ned och pussstat ut... och suckat ut...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥