måndag, februari 06, 2017

VECKA 6 startar med ett ryggskott & harmoni... :

... en doft av rosmarin...

Jag har haft värk på högra sidan av ryggen mot axeln. Jag tog en enda huvudvärkstablett + voltaren under två dagar, därefter kändes det redan mycket bättre så jag fortsatte att smörja på voltaren  2 ggr/dag.
I går blev jag helt bra, men idag vaknade jag istället med världens ryggskott längre ned mot svanskotan, så jag tog en värktablett ipren 400mg + voltaren 23,2 mg salva. Efter en stund kändes det mycket bättre och allting blev så mycket lättare.
Efter maten tog jag en kur till inkl. värktabletten. Nu känner jag mig harmonisk och go' igen. Senare blir det att enbart smörja rygg igen. Vi få se hur jag mår imorgon?Kuren gjorde iallafall att jag fick en ny energi. Jag plockade ut allt ur ett skåp och fyllde 2 st flyttlådor, en kasse fyllde jag med sådant som skall slängas. Jag tog även det lilla köksfönstret och plockade bort allt... blommorna står i andra fönster istället... Ytterligare ett steg gjord för att tömma köket inför köksrenoveringen.


Det blev svårt att få med Titti i bild, som gärna undviker kameran.Omväxlande väder mellan gråmulet & sol / snöade några snöflingor som försvann på studs / -1
MÅNDAGENS: / rester från gårdagens soppa /


Förra året skaffade jag mig en ny hårddisk inkl. tangentbord... eftersom de bägge gjort sitt.
Jag blev väldigt nöjd speciellt med tangentbordet eftersom den gamla var utnött.

Hoppas på något spännande senare inne i hobbyrummet... och få vila kroppen samtidigt.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥