måndag, oktober 01, 2012

MÅNGA BÄCKAR SMÅ BLIR TILL EN STOR Å...:

VÄDRET: / +12/blåsigt/regnigt/MÅNDAGENS MÅLTID: /citronbitare/grönt mos - lite spenat+grönkål i/ grönt: äpple-päron-tomat-mild naturell yoghurt-äppelcidervinäger/Jag vaknade ganska häftigt runt kl 13-tiden... tog det lilla lugna och tog mig en dusch, därefter byte av kläder. Sådan ruskväder som det var idag blev det mamelucker underst.

Är man mätt och belåten med rejäla dojjjor och en jacka som både är vatten/vind avvisande, då är det ganska skönt och härligt ute ändå... och ett gott humör hjälper väl till. ... och Nellie visar var skåpet skall stå... 
Nellie vill inte bli störd, visserligen kanske inte vi andra heller... men hon visar det bara ibland, inte åt alla. Kanske faller de in i hennes profilmönster, vem vet? 
En flanerare  dök plötsligt upp bakom ryggen. Jag själv blev lite skrämd, men jag visade med en gest att flaneraren kunde gå förbi på den smala vägen och flaneraren gjorde lugnt detta. En joggare sprang tyst och lugnt förbi... ingen reaktion på jyckarna. Nr 2 blev en vanlig äldre cyklist som cyklade förbi och Nellie var genast där mot hjulen... Mannen ruskar på huvudet och jag tycker nog att en ringklocka kunde väl vart på sin plats. Förövrigt var det finemangs. Jyckarna är i bilen och jag är redo för att hoppa in i bilen.
Härligt, blött och regnigt.
Vi lägger då märke till att Zorro är tung i pälsen av allt regn.
Zorro tar trapporna bra ändå väl hemma. De alla tre jyckarna sover gott och jag bloggar på.

Strax skall jag ge mig på att göra gammeldags ugnsäpplen.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥