söndag, augusti 16, 2009

No cards on the table...

Inga kort och pågrund av att jag inte kände helt enkelt för detta; såsom känslan i sunkigt alltså att känna sig sunkig. Att ha bilder i blogg är jag naturligtvis för. Vi har delat på FAVORIT från Via Veneto. Varvat ned och handlat. Vi skall se på film snart och dricka te och lite senare blir det då kycklingsallad. Imorgon är det nu jag som fixar till käket. Tjenis, //HV

6:e spåret...

Vaknat riktigt sent... är på 5:e spåret, musiken alltså... klätt mig och snabbt borstat tänderna. Rubriken sätter jag sist, därmed inte sagt att det är just är en favoritlåt för vartenda ett är mer eller mindre bra... i vilket fall som helst ingen dålig låt,där. MUSIK: LINKING PARK ~ minutes to midnight "Kommentarer överflödiga" och bild nedan lånad ute på nätet.

... slafen nästa...

... efter ett kuttrasju mot förmodan nyfikna där ute eller bara undringar, //HV

Premiärer

Dags för surströmming...med hårt tunnbröd och hela kittet, men nog fuskar jag lite med klämman, jag rör om suret med potatis och löken, men nubbe? Vad är detta? Måste man? Vi spottar på glaset, givetvis. Någon som funderar... stackars Gert? Gravad lax där istället, fast med hela kittet till. Men det gemensamma draget för oss är att skaldjur är vi inte så förtjusta i, men räkor där går gränsen... ... att skaldjur innehåller kolestrol, fast mer eller mindre, den går inte att mäta eftersom den är ojämn ~ Nä, jag är ingen Professor, men vart på "Havets Hus" i Lysekil då. Men smörgåstårta är däremot skitgott med räkor och lax, skinka och pastej är också okej eller en god salami, då försvinner det, MEN man äter inte detta varje dag!!! Så SURSTRÖMMING väntar vi på till nästa vecka någon dag då... ej bestämt ännu.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥