lördag, juli 25, 2015

Asterix i sin nya "sparkdräkt":

Det såg mörkt ut ett tag... ett rejält regn, men den avtog. Förövrigt en mörk dyster Lördag...

Jag testade jyckarnas regnkläder. Det var endast Asterix detta plagg satt som gjuten... De andra är något större hundar. Vad tänkte jag där när jag gjorde beställningen. Onödiga utgifter... shit... och jag kan inte byta eller reklamera heller.

En tvätt blev upphängd på tork, sååå ngt blev gjort ändå.

Just nu är det sista koppen kaffe till bloggen för att gå över till TE...

Strax blir det hobbyrummet & en hutt "Canadian".
Fredagen blev solig, närapå vindstilla & inget regn... :
FREDAGENS: /lyxig gräddig kallops med rödvin & ris blandat med soppspaghetti/

Innan hobbyrummet blev det en härlig dusch från topp till tå, därefter en hutt "Canadian ~ Black velvet" och sista kaffet.

Jag sov som en stock idag. Telefonen ringde ca 09:00... Tjae... bara telefonförsäljare som ringer sådana konstiga tider till oss.
Jag somnade om och THE GOATLORD ropade några ggr åt mig att stig upp... men icke... omtöcknad somnade jag om... Till slut steg jag upp 12:30, så jag fick en hel del sömn.


Jag har samlat på mig tvätt... Dags att ta tag i detta under Lördagen eller Söndagen.Jag varvar ned efter att ha kollat på TV. Då passar på att klämma in mitt blogginlägg...

Jag känner för TV serien "Nikita"... i början var den medelmåttig innan jag kom in i handlingen ungefär vid säsong 2, så har jag ibland svårt att slita mig. Ett avsnitt är på ca 45 min. är på 3:e säsongen... Fjärde säsongen är den sista.

"Criminal minds" är en annan TV serie som går här ibland emellanåt ca 42 min är varje avsnitt. Jag är på 7:e säsongen. Denna däremot håller på fortfarande... tror den är på 11:e säsong.Här är ju inte natten riktigt slut ännu...


HEJ SÅ LÄNGE,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥