tisdag, december 21, 2010

Dan före dan före dan före dopparedagen:


Nu hoppas jag att rubriken stämmer. Jag checkade av med Gert för att vara på den säkra sidan:)))


En grytsoppa och macka; och det blev över lite till nattakäket:~~

Lite tambourine och maraccas; köpta från Kontorsproffset i samband med sopsäckar... De duger att ha till lite trista röda dagar inomhusdagar, inte en enda dag utan lite då och då och sedan blir det ett långt brejk.
För vi vill inte göra en  "Eric Burdon" - Animalssångaren körde ut sig helt på en enda låt med sin röst på The house of the rising sun, inte ens deras egna låt... och det finns juh röstbevis på nätet att hans sångröst aldrig blev riktigt detsamma igen.

Därför skrattar jag (inte nu) men varje gång när jag försöker göra denna med Gert. det var Gert som berättade detta för mig. Och tro inte faaan att jag också kör min röst i botten med just denna låt och då har jag ändå inte gett ut något officiellt:)))  Men vi kommer snart att sätta igång lite för nu har vi allt.
Jag hade tänkt att ha kastanjetter också, men det skippar vi... för annars blir det för mycket och de andra grejjorna är ju inget svårt bara man har taktkänsla. Så dettta är inget jobbigt alls... sedan är det så att jag skall juh inte hela tiden flänga med detta, för då blir det för jävligt och även för mig.

(Kastanjetter har jag faktiskt kört på, men då var jag inte gammal och jag känner faktiskt att det nu skulle bli för jobbigt helt enkelt, negativ stress upplever jag över detta... som lite tvång just nu och det är inte meningen)Hundsäckar, bra att ha:


Jag hade först en mindre storlek, men dessa håller längre och bättre:
Sopsäck av oblekt, brunt, våtstarkt kraftpapper. 2 blad. 
160 liter. Mått:B50 x H105 x D30 cmBREVLÅDAN:


(-12, vindstilla, snöar med lätta små mini flingor)


Inga räkningar, bara julkort... Det låter som mängder:))))
Nä, bara några få.

*Detta gör mig påmind om att jag måste betala in alla räkningar och att jag får avsätta en "egentid" för detta... Jag gör detta rätt, men noggrannt och detta tar tid ungefär en timma, för att avslöja det hela.


Skandinaviens bästa liveband även om deras största peak var för ca 20 år sedan eller något sådant, så är de grymma live ( D-A-D ~ Disneyland After Dark):

TILLÄGG:

Men sååå är de väl rutinerade & inga mesiga och töööntiga återföreningar och avslut och sådant... De är heltidsmusiker och gör det jävligt bra!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥