onsdag, juni 29, 2011

En mycket lyckad och rolig dag...:... fylld av skratt...

Dagen i bild och sällskapet ville inte vara med i blogg...


Hettan ligger på:

VÄDRET: +25, vindstilla, hetta och sol~~~~~~~~~~~~~~


Denna DVD skall bli kul att få se på en kväll inom kort...

NattBloggen:

VÄDRET: runt + 30, mycket sol och hetta, vindstilla

SommarMaten för dagen:

Efter maten på väg ut hamnade jag olyckligtvis i en obehaglig situation.
"Någon" försökte förgäves trycka på porttelefonen utan att något hände och till slut öppnade jag portdörren. Dum som jag var;(

Jag hade både en soppåsen och tre hundar , med andra ord alla fingrar och händer fulla. Jag är öm i överarmarna och visst kan jag ha styrka i dom, men inte tillräckligt och dessutom mör i hela kroppen.

En vespliknande moppe stod precis utanför, vilket gjorde Nellie förbannad. Titti blir alltid rädd och hennes skall låter hemskare än vad de är och Nellie ser sötare ut än vad hon är.

I full kalabalik försöker jag ta mig ut samtidigt som denna "någon" håller upp portdörren och får hålla sig undan bakom dörren för en mycket ilsken Nellie som riktar sin ilska mot fötterna och vill visa den tydligt att "någon" skall hålla sig undan.

"Någon" försvinner sedan lugnt in i svalen för att besöka någon. Men en hög röst från en granne (tydligen den "någon" skulle besöka) får mig att vända mig om och han är lite upprörd att nu får det vara nog och att jag måste hålla igen hundarna lite bättre.

Inte så trevligt faktiskt, men jag får väl se till att inte bära flera saker samtidigt hädanefter när jag har hundarna helt enkelt...
Det blev en kortare promenad fast med en mycket idyllisk naturvy:

NattaFilm + en tallrik med  jordgubbar och banan. Jordgubbarna såldes vid en vägkant nära Östra sjukhuset och de var mycket fina och dessutom goda med en sötma i smaken utan socker på.


~~~~~~~~~
FILM:Maria Wern ~  alla de stillsamma döda (2010)

Då har man avverkat de 3 första filmerna och det finns ytterligare 3 filmer till och nu följer vi ordningen bättre och fått bättre koll... mycket spännande oxå denna:)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥