tisdag, augusti 30, 2022

Ljuvlig power walk/huvudbry/TV å serier:

Det blev så dags med ett underbart stråk, men jag kortade ned denna något med att välja annan väg hem... 
Har nämligen lite jobbigt med PC, som antingen måste ominstalleras med win 10 eller lämnas in, Detta tar både tid och kraft... 
Går man detta stråk så måste man var helt fri och ha tid med upp till 3 timmar och det hade jag inte, men däremot lite över strax 2 timmar.
Skön avkoppling!
 Jag blev av med det mesta av jobbig hjärnverksamhet och stress i samband med PC problem.
TISDAGENS MIDDAG kotlett med ugnsrostad tomat/lök med en skivad kokt potatis med skal på.
Kålsallad och kål är slut, så istället gjordes picklad gurka till maten.

 


Har lagt ned netflix... och istället kollat lite serier på TELENORS stream såsom en svensk läckberg serie "lyckoviken" med hela fyra säsonger, frustrerande när fyran slutar spännande och man inte vet om det blir fler. Serien är okej men med mera betoning på drama än krim.

Belgisk krimserie "Mysteriet vid sjön" med hela två säsonger, Första säsongen var hyffsad men slutade något rörigt och avslutet som lämnade en åt att ana slutet blev lite för mycket. Andra säsongen har man bytt ut skådis-huvudrollen, vilket gjorde mig tveksam och kluven till serien. Såg klart andra säsong och denna var faktiskt jättebra med spännande och trovärdigt slut. Så på detta vis blev denna serie sevärd! 

Framöver nu är det den svenska krim-serien GÅSMAMMAN säsong 6 som har prioritet. Skall vara den allra sista säsongen. Väldigt spännande. Likaså "Morden i Sandhamn"... Maria Wern skall kollas upp  om man har sett säsong 8? 

Den danska krim-serien "Morden i helsingör " skulle jag vilja se likaså den brittiska serie "the teacher"... har inte sett dessa ännu på telenor stream...




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥