lördag, februari 09, 2013

Ombonat med ny matta... :Så här ser den nya mattan ut för 149 spänn från RUSTA.SE  och den andra matta som låg här har hamnat ute i hallen istället. 

Fiffigt... blev mera ombonat, faktiskt.

Mattan i hallen är till vänster i bild nedan och här ligger Zorro för tillfället.
Till höger i bild nedan ligger Nellie och vilar på den nya mattan.Jag har tofs idag. När jag skulle sätta på hårspännet flög pinnen rätt bakom en hylla och jag fick leta fram en annan pinne. Jag hittade en pinne och The Goatlord tittade lite funderesamt på denna... pinnen är juh en för dadlarna och den passade. Det blir inget nytt hårspänne för detta funkar fint.Sov gott och steg ur bädden kl 15.45. Därefter tagit det lilla lugna.

Strax skall vi käka,

FREDAGEN som försvann:Fredagens Måltid: schnitzel/sallad/Kaffe/radenska/
Det blev en bra start idag för Zorro efter operationen. Lagomt att gå på plan mark, men något överansträngande, sedan Zorro komit hem har han sovit gott. Zorro röre på sig snyggt här hemma och nu har jag lagt på en ny liten matta från RUSTA.SE. Imorgon bild på denna... idag orkar jag inte.

Varannan dag skall jag byta bandage med hela kitet fram tills Zorro skall in på Göteborgs DjurKlinik AB  för en uppföljning. 
Blodprovet visade perfekta värden och nu väntar vi ett annat provsvar.
Året 2008 var det sedan Zorro gjordes test på nu var det dags igen.
Orangebajspåse om foten med rejält tejp om har jag satt på idag om Zorros ben, för att det inte skall bli vått och fuktigt.Bra jyckväder idag var det allt:


När jag kom hem tog jag snabbt dammsugningen och hobbyrummet slapp The Goatlord ta, men The Goatlord påpekade att förra gången gjorde han detta noggrannt  och det stämde också.

Jag var helt slut, utmattad och smått stressad, så jag tog mig en dusch och varvar ned mig med bloggen.
Sådär reclinerfåtöljen väntar på mig nu... och en filmblogg blir en annan dag.
 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥