torsdag, juni 24, 2010

Sol lagom till midsommar:Jag piffade till mitt osminkade utseende & otvättade hår med några blommor i  mini-urringningen. Förövrigt slappt klädd:
Det blev en slapp dag med endast en hundpromenad i Stora Torp och maten åt vi innan: panerad fisk med ris blandat med hackad grönkål och en sallad till med en klick fil... och nu är vi hemma igen och jag började med bloggen direkt... om en stund tänker jag sätta mig ute i balkongen då, innan skall jag snabbt kolla facebook när det gäller farmville och caféworld och skicka gåvor och ta emot gåvor snabbt... mer än så gör jag inte just nu.

Vädret: +20 grader med både sol och värme och svaga fläktande vindar då och då...


NattBloggen:
Idag blev det kloklippning på alla fyra hundarna samtidigt i ett rum och de skötte sig utmärkt.
När vi ändå var i H-Backa klippte jag till en buske och berså:

För att pryda upp mitt otvättade hår, satte jag i några hårblommor för att piffa till det:)
 Både vi och hundarna njöt en stund ute i solen och värmen:Vi passade också på att ta tillfället i akt när vi ändå var utåt H-Backa för att utnyttja en gratis biltvätt värd 300:- . För att sedan åka till Hornbach,  där vi köpte 4 pansarmalar till akvariet och ännu en ökensandssten, men denna gången i svart ton. Sista anhalten blev ICA. Och igår köpte jag på Hemköp några mattjesssillar... 2st för 15:- bra pris, men mina föräldrar hittade på Netto 3st för 12:-... eller om det var 2st?

Idag framåt kvällen innan midsommar; tänkte jag och Gert ta en dusch tillsammans.

GOD NATT:) Nu är jag då lite sömnig...Vi tog genvägen om GötaÄlvsBron istället för de långa köerna genom Tingsstadstunneln  och det var smidigare idag... ibland kan juh den vägen också vara lite rörig med köer, men oftast funkar detta:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥