måndag, september 20, 2010

Buffalo wings:Maten idag:


Och en jag på bättre humör... inte så att jag hoppar upp i taket, men nu har jag för en liten mindre tid avbrutit slovenskan och skall ge mig på den igen längre fram... Det blir lite tröttsamt... ja, visst... jag vill juh inte heller tappa bort svenskan samtidigt, så jag får ta det bara lite sparsamt... jag tänker inte kunna språket till 100% utan bara bättra på det jag kan... inget mera... men just nu får det räcka lite.
De nya sängkläderna i silke eller något... lätta att bädda och byta... och de sitter bra på och de är sååå sköna att ligga i.... som jag fick se på ICA MAXI KungsBacka... sådärja... nu börjar det likna GrindStugan vid TjolöholmsSlott:
Vädret har vart bra fram tills nu... regnet är här.
//HV


Det är Måndag... :

....idag och veckan har bara börjat.


... dåligt morgonhumör kan det bli i kombination med för lite sömn och för tidigt uppvaknande som idag (runt kl 08.00).

I morse var det jag då som bidrog till dålig stämning här hemma, därför bytte jag också sakta ut pyjamasen mot en klädsel bestående av en ärmlös tunika och under denna en svart/vit randig långärmad tröja och ett par jeans med resår i midjan.
Naglarna fyllde jag på efteråt, men valde förövrigt temat osminkad...


Riset står på spisen och BBQ Chicken (buffalo wings) är med rapsoljan i ugnen.
Till detta blir det en sallad idag... skalad och riven gurka, riven morot, rivet äpple, lite vitkål och någon tomat... (Standarddressing: äppelcidervinäger, olivolja, salt eventuellt pyttelite vatten och eventuellt riven ost utav sista skarven)

När stämningen var god bad jag Gert; ... om att plåta mig både framifrån och bakifrån.


Jag har gjort några korta filmklipp med kameran och det känns om att det får räcka nu att höra sin egna GBG dialekt (för att få avsmak)... och dessutom att enbart på bild få bekräftat att man ser dessutom bättre ut bakifrån... men, men.

Med Måndagsstämningen i bagaget skall jag försöka se till att den flyter bättre resten av dagen.

En liten "puss" och genast känns allt okej inkluderad den sköna känsla utav den fullständiga tystnaden, som vi praktiskt taget är omgivna av idag och ute är vädret halvklart med lite blåst och ca +10 grader.

//HV

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥