onsdag, oktober 15, 2008

RECEPT.NU

Det blev dillkött med kokt potatis då idag, i det gråa disiga höstvädret... Det är en maträtt som jag brukar göra, kanske inte alltid utan till Nyårsafton och då med Fransyska eller liknande kött med pepparrot och det kan bli dyrt då, men då är det är ett gammalt recept på min mors sida. Men nu har jag gjort en blandning av Per Morbergs Dillkött och min egen... För det första hade jag inte mjöl, så jag skippade detta, och sedan tog jag bara 1 matsked strösocker, för 5 dl var tok för mycket. Sean lade jag till vitkål, för det hade jag mycket av och istället för att bara koka köttet brynte jag det först. Gott blev det och istället för kalvbogen - vanliga grytbitar, vilket är stor skillnad på pris... PER MOBERG ~ recept.nu ~ Klassisk dillkött

Och häromdagen gjorde jag ris och Stroganoff... efter Per Morbergs recept; jättegott.
Per Morberg ~ recept.nu ~ Stroganoff

Nellie och titti häromdagen:

YNGWIE MALMSTEEN ~ perpetual flame

Efter flera lyssningar, så vet jag faktiskt inte vad jag ska säga. För det är inga hitvänliga låtar på denna, men gitarren är grym här. På själva plattan låter yngwie bättre än någonsin... det är ett härligt sound och det blir för mig självklart att pricka Femmor och fem prickar..... Och för att vara vald som -85 års bästa gitarrist så är väl låttiteln är den eviga flamman passande på Yngwie. 5 prickar på detta. Och omslaget skippar jag helt att kommentera ens. :) 5/5

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥