söndag, april 21, 2024

Helg av sol vind och kyla/klädkammaren:

 

Blåsigt, kyligt och solsken!
SÖNDAGENS MIDDAG fish & Crisp



Har städat i klädkammaren igen... Tvättat upp något och lite slängt i denna omgång.
Skall gå igenom skor och förvaring. Skostället ute i hallen ser bra ut, likaså skobrickan under skostället däremot skobrickan framför skall bytas ut.

Det jag har i veckan att göra är att byta ut en skobricka införskaffa några transparenta lådor med lock från Rusta. En låda för två par skor och en annan låda för ett par skor. Funderar på att ha några stycken för två par och bli av med skor som man inte använder så ofta och ha lådor för ett par skor för skor man använder oftare.

Det som är kvar att göra i klädkammaren är några bags fullkomligt tillplattade som jag inte har en susning om vad de innehåller förutom någon med skor.

Suck och pust! En bit på väg... inom kort lär vara klart för att vädras! Det här lär gå snabbare än vad jag tänkt mig i och med att jag har en lösning för skor som skall testas under veckan.

Och nu en kort paus från klädkammaren - Strax en tonfiskmacka och en halv findus kardemummabulle mums! - tonfisk röra (potatissallad gräslök bladselleri rotselleri) med någon gurka på mackan.

Imorgon skall jag ägna mig åt matplanering och tvätt - utöver ta det lugnt och vila... makaroner och ketchup till middag.



LÖRDAGENS

LÖRDAGENS ljust blåa pärlhyacint
FREDAG KVÄLLENS Räkmacka  LÖRDAGENS  kycklinggryta med basmatiris/quinoa tricolor
Hemmalagad buljong direkt ur iskuber användes i kycklinggrytan.
LÖRDAGENS 
LÖRDAGENS

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥