onsdag, mars 27, 2013

VECKA 13 mycket text:

Jag hade svårt för att somna inatt och då gjorde jag iordning pressgurkan och citronvatten istället. Till slut somnade jag och jag väcktes av att det ringde på dörren.
Därefter såg jag att klockan är 14.00, ingen idé att krypa till kojs igen, något fumlig fattade jag att man behövde en sak för att fixa till något. Jag får väl försöka lita på "grannen".

Förresten har jag själv sprungit och ringt på grannar för många år sedan. Ett väldigt trevligt äldre par, som bodde på "4:an", kvinnan gick bort en tid därefter skumt nog. mannen bode länge kvar.
Jag behövde låna telefon för jag hade låst mig ute, då var ytterdörren sådan att den låste sig så fort man stängde dörren om sig. Bra dörr har vi nu. Jag fick genast en bra kontakt med paret och att jag valde deras dörr berodde på att jag käände till dem lite.
Jag ringde även på här bredvid oss, en gammal dam som bodde här då jag nyligen flyttat in. Därefter flyttade det in en kvinna som jag fick låna telefonen av också.
Nu har jag en bra dörr, så nu slipper jag jäkta mera utav att bli utelåst.
Men när jag sprang dåvarande fastighetsskötarenskonor, som var lite utav ledare för dessa skötare, var det inte lika trevligt.
Jag fick en tillsägelse att jag måste ha någon väska eller ficka att ha nyckeln med mig när stänger dörren om mig.
Under "akvarieslanghållare" blev det en gästhanduk, som jag skall vika ( 4st för 59 spänn) och en bärfärgad fräck design för 149 spänn framdör tvättstället. Sedan är jag klar med inköp som behövs. Kläder skall jag inte ha nya och jacka och sådant har jag. Jag väntar på en munkjacka med min toilgirldesign på. Eftersom jag gillar blåfärg... blir det gul/blått. Jag behöver lite byten. Jeansjackan som är något ny har jag inte plockat fram ännu.
Någon sko kanske jag kan behöva eventuellt. men då blir det längre fram.


Nu skall jag käka,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥