lördag, augusti 24, 2013

Lugn skön dag:
LÖRDAGENS MÅLTID: / köttbullar+koktpotatis/äpplebitar/Radenska/
En vanlig promenad med åktur ute... skönt väder även om det inte var hetta... väldigt vindstilla.


Nu är det hobbyrummet som gäller...

Fint väder/Svarar på Tobbes frågor/FILM:Jag väcks idag utav hundtjejen Nellie, men jag ligger kvar och drar mig. Därefter blir det en balkongpaus med kaffe. medans maten är på spisen bloggar jag. Jag fick gör om bloggen idag, då jag råkade komma åt fel tangent :(   Allt försvann bara försvann. Det brukar sparas, men inte idag. Någon gång skall väl detta hända.


:::::::::::::::::::
 Gästbloggaren Tobbe - Karlskoga, Värmland: 
Dina läsare undrar säkert vem denne skumme mr T är, som dyker upp i bloggen nu för tiden *garv*

Ford Fairlane 1963, med Mustang 1968 drivlina( Manuell låda och 302")Har ni någon "rolig" bil? En högst luddig fråga, för vad som är roligt är väl högst individuellt?

HV: Nä, varken veteran eller raggarbil.
Däremot en KIA sportage som funkar som någon sorts mellanting crossover-stadbil
Vi har ju hundar då är det idealiskt påsåvis blir bilen "rolig".

Vad hade ni för hoj? Var standardgrejor, eller chopper?
Det är kul med hojar, absolut...

HV: Vi hade hoj åren 1994-2007, varav H-D åren 1996-2007.
H-D var en anings svårsåld (tur att Johans MC fanns som fixade skivan galant de trevliga bröderna. numera finns de på Tagene-Hisings- Kärra, där vi inte vart eftersom vi inte längre har hoj)
 medans Kawasaki 1500 1988 som såldes året 2005 däremot var såpass lättsåld att vi fick mer för denna än vad vi begärde. 3st intressenter på denna varav en ringde tidigt på morgonen på våran dörr dagen efter att annonsen var utlagd, då var den härligt underbara  "riskokaren" överbjuden från ett par från Stockholm. som kom och hämtade denna. De var med i en MCförening "Triumph" där de kunde lätt bygga om och fixa denna. 

Vi saknar inte alls att hojarna blev sålda, däremot sitter denna period såpass djupt att det på något vis bor en liten biker och spätta inom oss. 
Det var väldigt intensivt åk under denna period, som någon sade till oss som har sin som brukshoj. Under alla år som jag åkt och kommer att åka. De har ni gjort på så kort tid att jag förstår er.


Tobbes MUSIK: 
Några riktiga guldalbum, som tyvärr är ruskigt åsidosatta i dagens snabba värld. Men här kommer de finaste russinen i kakan:
Angel_Witch//SATAN//HEATHEN//TESTAMENT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM: 
*Väldigt bra... mer än så behövs inte sägas.*


SIDEEFFECTS (2013)  Drama/krim/Thriller


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥