måndag, mars 18, 2013

En mycket lugn Måndag... :

MÅNDAGENS MÅLTID: / OnlinePizza.se från Stabbes - cannibale med färsk vitlök/ CitronVatten/
Hårda vindar med -3/ingen sol. Promenaden blev ca 40 min i en anings raskare takt.Hemma i värmen och softar ned med blogg/PC/kaffe, för att sedan dra in mot hobbyrummet framför TV med en ergonomisk vila i min reclinerfåtölj.

Mina böcker - Maria Lang:


Dessa gamla böcker har jag med Maria Lang och resten har jag läst inne på "bibban".

"Farligt att förtära" fick jag på en nyårsafton -79.
Varför? Jag fyllde "fjortis".

De andra har jag köpt själv och de är mycket tunnare pocketböcker. Billigare ;) "Oj, de fanns att köpa..."


No more to say.
Vecka 12 med heartbeats:

Här är linnet för 150 spänn inkl. frakt, som jag beställde från Sony Bargers "store", snyggaste linnet jag haft på länge.
Mycket bekvämt och redo för att göra da'n direkt med, men nu är det kallt och snöigt ute igen, sååå blusen åkte på igen och linnet väntar på lite mera värme.
För den penningen var denna toppen. Bra storlek och passform + stil och design. Suverän.

Dead in 5 heartbeats är från en film av SonyBarger, som jag ännu inte sett, men som handlar om en episod då Barger blev beskjuten.


Jyckarna snodde The Goatlords soffa. Bilder från min synvilla och  från The Goatlords. Några blev suddiga både från mig och The Goatlords.

Måndag idag och inga planer... tror nog att det blir något färdigt här idag.

Imorgon kommer varorna från MATHEM.SE. Jag har beställt ett leveranskort för 1:- som gäller 3 månader, fast då måste jag välja leveransdagarna onsd-fred.
Denna Onsdag börjar det gälla, men inte förräns nästa vecka kommer jag börja nyttja detta, för vi har ingen mat. Hädanefter måste jag ändra veckoplanering från onsd-onsd.

Förövrigt en skön början på dagen med ett linne direkt i brevlådan och lite kort och jyckar som tillfälligt snodde The Goatlords plats och kort på detta...

Långsam dag efttersom man vaknade tidigt:

SÖNDAGENS MÅLTID:  /burgare med ostfyllning/klick ketchup/potatis med brytbönor/Sallad: äpple+päron+tomat+liten bit rå rödlök+isbergssallad +riven morot+ bulgurröra (stekt rödlök+paprika+tomat+ färdig bulgur & till sist kidneybönor) + pressgurka/CITRONVATTEN/kaffe/

VÄDRET: / -1/vindstilla/tunt lager av snö på marken/Filten hade fått istapp på och nu är den inne i värmen och upphängd för tork.

Lata jyckar efter sin måltid: friskies kött/3stfrollicbitar/naturell mild yoghurt/ något extra fick de och nya Dentasticks för melanstorlek  (mjuka tuggben ) har jag beställt med veckoplaneringen.


Räkningarna är redan införda via nätet, men ej betalda, t om hyran är med... skönt!

Ledigt klädd med en bekäm svart löst hängande blus till resårjeansen.Promenaden (45 min.) var härlig, fast nu har jag varit hemma och varvat ned mig tills nu då det är den ergonomiska vilan i reclinerfåtöljen framför TV i hobbyrummet omgiven av jyckar som gäller.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥