måndag, februari 23, 2015

GODER NATT/Släktledet som en liten del ur ngn's släktforskning:

Jag har uppdaterat kring min egna släktled på min mormoders sida: BIOGRAFI

Jag är nu trött, dags att somna och försöka glömma det hela. Jag kommer inte att lägga in hela släkten för det är både jobbigt och avanserat. Men lite till kanske... Ser förövrigt ganska färdigt... Det blir i sånna fall yrken man haft. Inga nutider utan bakåt skall det sträcka sig... givet.


GODER NATT,

EUROPOSTER.SE & ALLPOSTERS.SE :


JIPPI! Skall man känna sig när man köper sig något snyggt till sig själv... JIPPI! JIPPI! JIPPI!


Alla vill bara ha pengar... och är det så nära såsom tex FACEBOOK blir det bara jobbigare än en telefonförsäljare... Det skall vara fri vilja och en riktig onlinebutik från nätet... rekommenderas.
Några böcker åkte hit, när vi gick igenom källarskrubben. sEdan kommer skivan Let it be med bok placeras på denna hylla också men inte på denna bokhög...

SÖNDAGENS: /DILLKÖTT & potatis/CitronVatten/

Blåbärsriset står sig fortfarande, väldig tacksam dekor...
Osminkat förutom smycken. De åkte av innan jag skulle på en promenad... hunarna och även jag uppskattade denna.Jag har beställt denna i canvas och var tvungen till att lägga till svart ram på bilden , så när de skär ut skall bli närapå hela bilden med... Jag väntar med spänning, men en annan spänning hägrar: Asterix som skall trivas med tjejerna och oss. EUROPOSTERS.SE. Eftersom jag beställt där förut fick jag en fin rabatt och dessutom bemötande... från alla håll. Bra priser! Allposters.se är ett bra altyernativ det också.


HEJ SÅ LÄNGE,
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥