onsdag, december 14, 2016

VECKA 50 kloklipp & reflexväst... :











Liten kort paus efter kloklipp, matte är den som tydligen behöver mest vila utav oss alla inkluderat veterinärvårdaren. De fick varsitt hundkex utav en helt annan sort, som alla utom Nellie ville ha, men när Asterix visat intresse för kexet tar Nellie denna.
Titti har en sporre på varje bakben. Det är pågrund av dessa sporrar som jag måste kloklippa efter ca 2- 2, 5 mån. Asterix är fylld av sporrar men ingen sitter så illa  att de växer in mot huden. Nellie har inga sporrar.

Bild nedan... klolippet efter tre jyckar... Jag hade mitt kloklippskort med mig, sååå nästa gång går en hund "gratis". (goteborgsdjurklinik.se)


ONSDAGENS: / dålig planering gjorde att det blev något så gott som  KAO POD NEUA från La Thai /












Nya reflexen från goteborgsdjurklinik.se i storlek L... När jag först satte på denna tänkte jag att det var väldigt typiskt att den är för liten, men den hade knäppning om både mage och halskrage. Om halsen knöt jag fast reflexen selen istället & lade hela reflexvästen under selen så att reflexvästen sitter bättre på. PERFEKT! Bara en hund skall ha denna och detta blir då Asterix.
Asterix har t. om somnat med detta på... redo för sin middag (inget från vår mat i skålarna, så då blir det allas absouluta favorit " pedigree DENTASTIX medium, någon frolic( något pedigree kex markiees men dessa är slut) + varsitt hundkex som är bra för tänderna från magnussons + hundfoder 1,5 dl per jycke utav Magnussons "den naturliga maten) & färskt vatten & promenad.






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥