söndag, februari 08, 2009

Kvällning över Göteborg

Vi hann med en åktur i Göteborg med hundrastning. Här är några bilder som jag tog då:) Annars blåste det och ögonen rann av vinden. Det var lite isigt på marken och dessutom -1 grad ute. Men jag var påklädd men osminkad bara lite på läpparna.

Utsikt från Masthugget över Göteborg

MastHuggsKyrkan 2009

Gamla tider i 2009
Här är Gerts första år på Ekedalsgatan nedanför MastHugget, men en pytteliten bit bort. Här Bangatan intill mammas gård alledeles nedanför Masthuggets utsikts berg. Här på Bangatan alldeles nedanför berget till MastHugget bodde min mamma, men nr 20 är riven och detta hus är just bara huset precis intill.

Här på StoraBackeGatan bodde jag vid födseln och detta låg alldeles intill MasthuggsKyrkan... uppe på berget nära utsikten.

Tema: i Per MorBergs anda

Idag har jag vart ihärdig och både diskat och lagat till en Söndagsmiddag med sallad till och MorbergsBollar som eftersmak! Per Morbergs klassiska DillKött utan timjan och istället för 5 dl socker hade jag i 3msk, förövrigt gick jag efter receptet men kanske inte exakt på måttet, jättegott blev detta!Klicka här för recept Gert tog bilden på maten idag!

Sallad till maten...

Senare blev det till kaffet eller te... MorBergs bollar också detta var gott till kaffet. Klicka här för recept

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥