tisdag, april 27, 2010

Tisdagen har lättats upp:

VÄDRET: mulet, vindstilla och +8grader varmt med endast kvittret som läte ute och en hund som knarrar och är rastlös och söker fullständig uppmärksamhet och får då igång en annan hund som i sin tur söker uppmärksamhet... sömnen som går igen här och nu i tystnaden bryts av någon utedörr som går igen några gånger.

En buss passerar på baksidan om oss och ljudet av det höga lätet kommer från en bil.
Trafiken är väldigt lågmäld idag här hos oss liksom ljudet av folk som strött gör sin sömnen som går igen liksom bilarna ute i trafiken liksom vi här; såsom jag, som är igång med min PC och bla BLOGG och snabbsurfning "sakta går vi igenom stan"... eller som Gert som har sin; där handen håller ett väl tag om musen på musmattan och mjukt för musen som ibland för muspekarna åt det håll dit Gert vill att den skall peka.

Med sin vänstra hand tar han sin kopp och kan idag njuta av tillvaron, jag tjuvkikar över mot Gerts PC där Uriah Heep just nu avverkas och förmodligen skall stå i kö tills turen kommer dit. Jag frågar lite om detta och Gert kontrar mig med att han hållt på att söka upp detta på google och till slut hittat detta: DVD thirty years of rock, vilken Gert skall göra en blogg om... någon dag, men han har problem med att hitta hela omslaget till denna med baksidan till, men han ger inte upp utan skall hitta denna.

Gert skrattar till och säger att han hittar bara en "forty years of rock", men det är bara musikCD och det var inte detta han var ute efter.... fisken står i ugnen och potatisen på plattan; på näst lägsta steg runt 2, eftersom våran spisvrede går till 12:an, tills ugnsfisken är färdig:

NattaBloggen:

Vaknade till idag och plötsligt dök det upp i hövvet "TANDHYGIENISTEN"!!!
Jag klockade klockan så att det inte var försent och det var en timma dit... vi skyndade oss... och där var det fullt av LappLisor... Gert fick köra en runda och vi kom överens om ca tre kvart...

Jag kom några minuter försent, men inga problem för Tandhygienisten var en aning sen. Hon fixade till hygienen och sade efteråt att det lönar sig att sköta sina tänder. Det var en tand som jag skall sätta lite tandkräm på och låta tandkrämen torka in någon gång ibland bara.

Och jag ordnade en tid till Gert som inte var så glad över att höra att jag gjort en tidsbokning, men jag förklarade att detta var en tandhygienist och att Gert är nu mogen för en rengöring eller kanske två hos henne, men tandläkaren kan man skippa så länge eller man får fundera över.

Och Gert blev nöjd när jag förklarat hela saken... 800:- för en djuprengöring, men rabatt när man kommer upp i en summa av 3000:-

Sådärja, nu vet jag mina problem med tänder och vilka jag skall hålla kollen på.

Och fixat brevet till Gerts läkare har vi gjort och sedan en kopp te hos mina föräldrar och till sist kollat upp vart "LINDHOLMEN" ligger.

Och duschning och nu börjar man bli trött och redo för slafen:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥