måndag, januari 26, 2015

VECKA 5 har startat/ Selfies & not Selfies/ utvilad:


Jag har sovit gått men vaknade kl 09.00 var upp högst 30 min och slocknade därefter som en stock när jag klev in i sängen, vilket jag inte trodde jag skulle göra.

Jag har redan färdig mat på spisen som står och väntar under tiden passar jag på att blogga. Strax dags för mat och promenad. Jag tänkte ta med mig kameran och ta lite kort ute i mörkret efter maten.


::::::::::::Det har legat på +3 hela dagen, så snön är på väg bort, solen lös med sin frånvaro.
En vindstilla dag.
 Mini-slaskigt är det ute. 
Här utanför porten är isen borta.

Eftersom det är väldigt blött ute, så tänker jag ta på mig mina vinterkängor som jag inte behövt använda så fasligt mycket. De är vattentätta, så i första hand använder jag dessa detta när det är blött ute. 
De är inga moonboots men det känns som jag går på rymden med dessa. Är det is ute, då kan jag halka med dessa, därför har jag inte använnt dessa, förövrigt är de jättebra.Jag funderar på att göra ett blogginlägg senare om det blir en natt blogg eller på sena kvällen. Det får vi väl se hur det blir med. Akvarierengöring skall göras också och en mindre städning i samma veva, såsom toa och duschavlopp, tvättställ & diskställ.

MATHEM.SE har jag gjort klart. Veckoplaneringen är klar.


HEJ SÅ LÄNGE,


Nattblogg - GODER NATT:Unde kvällen/nattens gång inne i hobbyrummet.Här utanför vår port är det närapå eller en anings mera synlig sådan svarthalka, men när jag tog långpromenaden var det en anings svag dimma och hård snö på stigarna. 
Månens kraftiga ljussken lyste upp den vita snön och jag slapp att plocka fram min ficklampa, trots svag dimma kunde jag se rätt så bra där ute i mörktret.


En lugn Söndag blev det... Just nu ser det ut som att det som är is utanför vår port smälter bort. Fast det får väl bli som det blir denna årstid.


Måndagen blir det akvarierengöring, avloppen i toan och tvättställ & diskställ.
Förövrigt ingen tvätt på gång. Det ser bra ut med detta denna vecka.
Jag har gjort klart veckoplaneringen på MAT.SE, så jag skall även göra klart MATHEM.SE.
Räkningarna är gjorda... skall bara kolla upp några matfakturor.


GODER NATT,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥