måndag, januari 25, 2010

... en eloge...

...fick vi på Mc Donalds idag... Vi käkade på en MC DONALDS restaurang... och var rätt så upptagna när vi blev helt plötsligt överraskade av en vänlig och glad kvinnoröst som sade rätt över vårt bort:- Ni skall ha en eloge... Jag trodde kvinnan ville sitta bredvid oss, men saken gällde något helt annat... kvinnan fortsatte:- Ni har udda stil och utsseende och sådant gillar jag och att ni dessutom vågar er in här. Jag såg er direkt när ni klev in och att dessutom att en av er har krycka. Men vad gör man inte för att äta få äta här... smajlade kvinnan och gick sedan ut... Tacksamt, glatt, trevligt och kravlöst... det gillar vi:))) Förövrigt några ärenden och en kortare hundrastning idag och fint väder idag också men kylan håller i sig på -9 grader kallt...

Just nu sitter man här med muggen kaffe och surfar med bakgrundsmusik... det känns okej idag... och strax skall jag även ta itu med räkningarna också. Hyran tar jag först och sedan resten, men jag tror att denna gång är utgifterna okej... bra är de väl aldrig numera men medel då med våra egna mått mätt.

TacoSpecial:

Det blev en mycket härlig duschning med massage på varandra och efterföljden blev att man känner sig; ren och len från topp till tå. En liten toppning på mitt hår och en liten lansning på Gerts skägg innan duschen hanns med också i lugn och ro utan stress, SKÖNT! Nu är man redo för Måndag:)))

Vi käkade nyss tacos efter badet... vi äter inte detta ofta precis och sist jag gjorde detta var det inte så jättelyckat, men sedan dess har vi ätit ute och på andra ställen, så jag börjar liksom förstå vad detta är för något om man säger så. I allafall lade jag i olivolja och en klick milda och stekte lök och sedan köttfärsen i detta och sedan kryddan tacomix original och sedan en liten grönsaksblandning av frysta ärtor, majs och röd paprika och en creme fraiche och det fick stå på spisen en stund. På en tallrik lade jag på hackad tomat, rivet äpple och morot och sist köttfärsblandningen och lite riven ost ovanpå och sedan tortillachips till detta... och det blev skitgott. Så detta kommer jag göra flera gånger och ÄNTLIGEN har jag kommit på hur man kan göra tacos enkelt utan att krångla till det.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥