lördag, juni 01, 2013

+28 / hetta:


LÖRDAGENS MÅLTID: /kotlett med potatis+gröna ärtor/PressGurka/CitronVatten/Jag rengjorde hundarnas fodertunna för att fylla på nytt.
Jyckarna åt med god aptit även om det var varmt ute.
Precis när vi skulle åka ut kom det plötsligt en virvlande stormblåst, därpå ett litet åskmuller + regn.
Vi åkte ut mot värmen till Fjärås Bräcka och stannade till innan Bräckan för en lyxig glass.Någon timma blev det allt...  Första gången för i år. underbart för jyckarna att gå här. Bra terräng.
Jag har nyligen duschat mig från topp till tå.
Det lär bli en underbar natt med balkongdörren öppen.
Det blev en något kort blogg med flera bilder... är lite trött.
Hej så länge,

Hård dag i solen... blev nog fler än 10 minuter :FREDAGENS MÅLTID: /pizza cannibale +tomat och vitlök från Kville's via onlinepizza.se  /CitronVatten med 2st isbitar/

En sen sådan runt kl 22.00...


+28/svagare vindar/stark sol/

En något konstig promenad då jag råkade hamna vid en golfbana med jyckarna. Vederbörande hade bara gått här en enda gång i vintras, då var det helt tomt på folk.
Idag var det hetta och en hel del folk. Jag fick några bilder dock... Sankt Jörgens golfbana.

(brant backe upp - ned - upp- ned. Zorro fick sig en vila här i gräset)
Därefter bar det av till en bensinmack vid bäckebolsmotet för påfyllning av vatten åt jyckarna + att de fick sig ett slurp.  För oss blev det LOKA citron.

Därefter något köp av en rot för ancistrusmal + ett fodertablett-tillskott. Och någon mal + zebrafisk.

Till sist ett stopp vid Härlanda Tjärn för att rasta Nellie och Titti. Trots grillgäster med fest. Fick tjejerna vara lösa,men bara på en plats för sig själva. Så mycket folk, men ändock en plats för lösa hundar fast detta bara en kortare stund. Sedan till bilen igen.

Mycket vackert här! Trevligare än en golfbana ;)
När jag kom hem tog jag av mig kläderna och på med turban-microhandduk om huvudet.
Duschade mig själv snabbt efter att ha duschat Zorro, klippt pälsen och tvålat in honom på benen, baken, magen och halsen och skjöljde noggrannt ut det hela efteråt.Till sist sover Zorro mycket gott på samma plats.


En jobbig och en bra dag... Sådana kan man ha faktiskt...

Jag fick ett mejl från någon genom "bloggkontakt" ovan av någon  om ämnesomsättningen.

Här är en liten part utav mejlet... lämnar inte ut hela:

Hej Harriet!Läste om ämmesomsättningen jag hade låg när dom mätte mitt dom ville skriva ut Levaxin.Jag tog inte emot det började med hälsokost. Spirulinaalger så ändrades ämnesomsättningen till normala värden.Läkaren sa håll dig till hälsokost inte bra äta tabletter. Det är så lätt för läkare skriva ut medecin.Har man låg ämnesomsättning fryser man mycket,Ingen cirkulation.Jag blev jättevarm och algerna renar hela kroppen på skräp ochså.Finns ochså Chronellaalger och kelp tabletter. Hälsokosten har mycket att välja på.Men jag köpte dom bara efter jag varit hos läkaren utan att fråga hälsokosten vad dom hade för alternativ. Hoppas du haft en skön dag i solen!  Jag får väl tacka så väldigt mycket för detta mejl som jag skall begrunda.

"Gittan" tackar för att du skriver och för visat intresse. Du vet vem du är :)


Hej så länge, hobbyrummet näst,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥