tisdag, februari 10, 2015

Hård start på veckan/Nya hemmabiopaketet sony inkl TV 55':

Ha ha ha... Jag får det att låta som att vi är krösusar...

TV:n på 55' kom. Den är köpt på ett litet annorlunda vis, i vilket fall är detta ett helt paket inkl Blue Ray DVD och Hemmabio - alltihop är av märket Sony.  Väldigt bra gjort av oss... Jag började och THE GOATLORD tog Akverierengöringen.
Sedan hjälpte han mig med vissa saker.

Däremmallan käk och ut på promenad, vilken tur då att det var härligt vindstilla. När jag steg ur bilen svepte en doft av fräsch natur runt som en aura. Just nu innan jag går in till sängen är det +-0.

Allt har kommit ogång utom TV: som THE GOATLORD skall gå igenom nu i veckan annars ringer jag upp en handläggare på THORNS, men skönt att få paketet ända in i hallen. Det blev mycket papp och frigolit över som står i köket några dagar.

En bulle och Te när det närapå var över sedan blev det snabbt i ugnen i olivolja färdiga räkcrepes, annars har jag gjort några ggr räkcrepes, som är ett recept från THE GOATLORD. Jag kände mig mycket bättre, såpass att jag kunde göra denna bloggningen innan läggdags.

Sub... och långa högtalare och en står på fönsterkarmen... (center fron right front left -sur right sur left - totalt 5) inne i hobbyrummet vilket är givet.
Hoppas det fixar sig med DVD:n annars måste jag ringa.

Jag steg upp dessutom idigt så nu förtjänar jag vila. Nedan bilder från MÅNDAGEN.

HE GOATLORD tog de flesta bilderna idag på mig och var då naturligtvis extra mån om att jag skulle lägga ut dessa. THE GOATLORD har redan hunnit in i bädden.







































MÅNDAGENS: /rotsaksfrukter & dillkött med kokt potatis/CitronVatten/














GODER NATT,












♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥