torsdag, oktober 07, 2010

Ca 120 kg fläsk brinner:

Efterrätten blev lite glass, några bitar melon och äpplen... resten av melonen tar vi imorgon:


Mina fötter:Mina inomhusdojor:Häromdagen fick jag en förfrågan från Nicole Kidman på Myspace om det nu var Nicole själv vill säga... de officiella kändisarna brukar driva sidorna.

Men det händer att de har någon som driver sidorna när de inte har tid och att det faktiskt händer att de tar ett kik på vad som händer.

Men nu åkte Nicole Kidman direkt upp på min topplista... kändes extra rätt när jag gjorde söster min bloggen längre ned...

Jag går inte och tänker på Nicole, men nu när jag fick en förfrågan tyckte jag ändå på något vis att hon skulle vara där och nu när ELVIS är på topplistan också... kändes det ännu mera eftersom det i nuläget inte är något tema på topplista.
Men Nicole är mycket vacker och snygg på sin profilbild... detta måste jag bara påpeka.
Men denna film minns jag bla att jag gillade skarpt "drömmarnas horisont" (1992):


                                                              

Och här kommer två krikerrosade och kritikerrisade bilder på mig i en kändis anda/tema:)... men bloggen fram igenom kommer inte att fyllas utav detta bildtema...
En 40+... men detta har juh körts redan. Jag är inte först:)
Helen Mirren är en mycket var kvinna för att ta ett exempel på äldre lättklätt...
Men jag är två år äldre än Nicole, men ändå rätt så jämgamla.

När man har nått uppåt 40+ då kvittar dessa två åren... jag tänker absolut inte jämföra mig med henne och det var inte heller menat så.

Men man kan alltid hoppas att man kan få se någon bra film med henne i framtiden...

Som skådisämne måste jag juh säga att alla Tom Cruise filmer jag sett älskar jag. Men enbart som skådis... Jag vet att Niocole var gift med Tom i ca 10 år och det var mycket skvaller kring detta vad som var sant eller inte låter jag vara osagt... men det lär ha påverkats mycket djupt.

Och det är inte så konstigt och tänka på detta: juh längre tid man är tillsammans med någon desto hårdare oavsett blir detta när detta tar slut och detta gäller vem som helst för det mesta.

Nä, nu är det natta käk...
Bye, bye... blackbird... bye, bye...MUSIK:


HöstStämning på en Torsdag:Vi har kollat upp om bilen och vi har liksom inte bråttom. Stereon skall fixas eller bytas på garanti. Efter 1-2 besök till skall allt vara klart. Alltså inom snar framtid. Därför blev det mat på Hsin Hsin ute vid Stigs Center:


Efteråt jag liggandes och Gert tar några kort på mig:


Och jag tog lite senare på Gert och hundar:
Och här är den sista bilden där Gert tagit en bild på mig, men jag har trixat lite med den... inget större jobb bakom just denna då:
MUSIK:

Grym platta!!!
 Nästa Platta just nu och dessutom lägger jag ned nu... akvariedags och en melon med lite glass till kaffet.
HV Diaries ~ October 7, 2010

... en regnig natt...

NattBloggen:


God Natt,
//HV♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥